Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Moeder en kind Verzorging   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Zwitsal Shampoo Anti Klit, 200 ml
EAN: 8720181144387
Zwitsal Shampoo Anti Klit, 200 ml
 Kopieer link [3-94-46-18] 

Merk: Zwitsal


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Zwitsal Shampoo Anti Klit, 200 ml, Zwitsal

Zwitsal Shampoo anti klit

Zwitsal Shampoo anti klit

Verzorgende anti-klit shampoo met kokos olie hydrateert het haar en zorgt voor makkelijk doorkambare en schone haartjes. Met anti-prik formule. Onze mildste en zachtste reiniging met huideigen ingrediënten helpt het babyhuidje te beschermen.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. Als je kleintje al wat langer haar of een mooie bos krulletjes heeft, kan het kammen van de haren wel eens lastig zijn. Deze verzorgende anti-klit shampoo met kokosolie hydrateert het haar en zorgt voor makkelijk doorkambare en schone babyhaartjes. Daarnaast heeft de shampoo een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans. De verbeterde Zwitsal Anti-Klit Shampoo is onze mildste verzorging ooit en zacht voor de gevoelige babyhuid. De verzorgende shampoo heeft een huidvriendelijke pH en bevat huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar. De Zwitsal Anti-Klit Shampoo bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers en is dermatologisch getest. De Zwitsal Anti-Klit Shampoo is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De verbeterde Zwitsal Anti-Klit Shampoo is onze mildste en zachtste verzorging ooit, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal. Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over de verbeterde Zwitsal producten.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Sodium Methyl Lauroyl Taurate, Glycol Distearate, Parfum, Stearic Acid, Citric Acid, Lauric Acid, Sodium Laurate, Polyquaternium-10, Glutamic Acid, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Sodium Methyltaurate, Cocos Nucifera Oil.

Gebruik
Breng aan in het haar, masseer licht in en spoel goed uit.

 
Opties
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense