Customer Service   
English
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplements Vitam./minerals   
 
                               
 
 
                               
 
Vitamist Nutura Sint Janskruid Blister, 14.4 ml
EAN: 8717973862536
Vitamist Nutura Sint Janskruid Blister, 14.4 ml
 copy link [3-90-45-48] 


Product information Vitamist Nutura Sint Janskruid Blister, 14.4 ml, Vitamist Nutura

Vitamist Nutura Sint Janskruid blister

Vitamist Nutura Sint Janskruid blister 

Deze spray combineert oude natuurlijke middelen als sint janskruid en ginkgo biloba die gedurende een lange historie op grote schaal gebruikt worden, in één formule met vitamine B12 en foliumzuur.

Bevat o.a.: St. Janskruid, foliumzuur, vitamine B12,  extract van ginkgo biloba, rozenbottel.

- St. Janskruid helpt bij geestelijke druk en inspanning*
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Ingrediënten /         Per dagdosering                 %

Hoeveelheden           (= 8 pufjes)                    RI**


St. Janskruid - |
(gestandaardiseerd extract)  15 mg                    *    
Foliumzuur                            400 µg                   200 
Vitamine B12                            6 µg                    240

** RI=Referentie inname - * Geen RI vastgesteld

Ingredienten
Gezuiverd water; oplosmiddel: glycerol (vegan); natuurlijke smaakstof: mint; plantaardige emulgator: zonnebloem-lecithine; conserveermiddel: kaliumsorbaat; methylcobalamine (vit. B12); pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur); st. janskruid; plantaardige zoetstof: steviolglycoside (stevia).

Gebruik

Voor het eerste gebruik - druk 4 tot 6 maal op het pompje om deze te activeren. Rustig schudden voor gebruik. Spray direct in de mondholte, 2 sprays, 4 maal daags.  Elk buisje bevat ± 240 afgemeten sprays. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op kamertemperatuur. Ten minste houdbaar & chargenummer:  zie bodem spray. Voorkom sprayen in ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

WAARSCHUWINGEN:
Overgevoeligheid en allergie: Gebruik St. Janskruid niet bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding: Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Wisselwerking met geneesmiddelen: Een wisselwerking wil zeggen dat middelen bij gelijktijdig gebruik elkaars werking en/of bijwerkingen kunnen beïnvloeden.
Sint Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Sint Janskruid versterkt de werking van het leverenzym cytochroom P450, waardoor een aantal geneesmiddelen sneller wordt afgebroken en daardoor een geringere werking heeft.
Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met Sint Janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw arts of apotheker die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet. Dat geldt als u wilt beginnen met Sint Janskruid te gebruiken, maar ook als u het gelijktijdig gebruik van Sint Janskruid samen met een van onderstaande geneesmiddelen wilt stoppen.
Sint Janskruid kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. 
Sint Janskruid kan ook de werking van geneesmiddelen tegen depressiviteit van het SSRI-type beïnvloeden. Gelijktijdig gebruik wordt afgeraden.
Anticonceptiepil: Bij gelijktijdig gebruik van Sint Janskruid en bepaalde types van de anticonceptiepil (combinatie ethinyloestradiol en desogestrel, ook wel sub-50 genoemd) zijn in een incidenteel geval doorbraakbloedingen geconstateerd. Als er een doorbraakbloeding optreedt, kan er sprake zijn van een verminderde bescherming tegen zwangerschap.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
The Health Connection
Hogeweg 26
1401TL Bussum

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense