Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Vitam./mineralen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Vitals Saffraan-lcs Bio, 60 capsules
EAN: 8716717003341
Vitals Saffraan-lcs Bio, 60 capsules
 Kopieer link [3-95-58-28] 
 Bij 2 stuks gratis verzending 

Merk: Vitals


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!

Dit artikel wordt regelmatig als speciale aanbieding getoond!
Stuur mij bericht bij deze speciale aanbieding.


Productinformatie Vitals Saffraan-lcs Bio, 60 capsules, Vitals


Vitals Saffraan-LCS bio
Kruidenpreparaat

Saffraan, gewonnen uit de stijlen en stempels van de saffraankrokus (Crocus sativus), is een van de oudst bekende en kostbaarste specerijen. Het wordt vanwege haar karakteristieke smaak en kleur al meer dan 4000 jaar gebruikt in diverse wereldkeukens. Bovendien wordt het van oudsher veel toegepast vanwege haar gezonde eigenschappen. 

Kwaliteit
Saffraan wordt vanwege haar kostbaarheid wel het ‘rode goud’ genoemd. De hoge grondstofprijs zorgt er helaas voor dat er ook saffraan van inferieure kwaliteit op de markt wordt aangeboden. De herkomst, productiemethode en zuiverheid van saffraan is doorslaggevend voor de kwaliteit en werkzaamheid ervan.

Saffraan-LCS Biologisch (wat staat voor Lepticrosalides®, zie verderop) bevat het hoogwaardige extract Affron®. Zowel de teelt van de onbespoten, biologische saffraan als de vervaardiging van het saffraanextract vinden plaats bij producent Pharmactive in Spanje. Omdat de gehele productieketen in eigen beheer is, kan gezorgd worden voor de ideale kweekomstandigheden en kan de kwaliteit gegarandeerd worden. De producent laat bovendien (niet voor niets!) door een externe partij DNA-testen doen op hun saffraan als extra bevestiging dat Affron® vervaardigd is uit 100% echte saffraan.

Gepatenteerde extractiemethode en samenstelling
Uit de zuivere grondstof wordt via een speciaal ontwikkelde extractiemethode een extract verkregen dat gestandaardiseerd is op 3,5% Lepticrosalides®, een gepatenteerd complex van de belangrijkste werkzame stoffen in saffraan (zoals safranal, crocine en picrocrocine). Een juiste analysemethode is van groot belang om de werkzame stoffen in een saffraanextract goed te meten en geen vertekend beeld te krijgen. Het is vrij uniek in de saffraanwereld dat voor Affron® gebruik wordt gemaakt van de HPLC-analysemethode (High Performance Liquid Chromatography).

Biologisch
De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.

gunstig voor een goede geestelijke balans
* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per capsule:
Saffraanextract (Affron®) 28 mg
Waarvan 3,5% Lepticrosalides® min. 1 mg

Ingredienten
Antiklontermiddel (rijstvezels*), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), saffraanextract* (Crocus sativus), maltodextrine*.
*biologisch

Gebruik
1 capsule per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Let op: vermijd gebruik bij zwangerschap of borstvoeding.

Bewaren
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense