Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Mineralen enkel   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Vitals Msm 1000mg, 120 tabletten
EAN: 8716717000036
Vitals Msm 1000mg, 120 tabletten
 Kopieer link [3-60-03-34] 

Merk: Vitals


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!

Dit artikel wordt regelmatig als speciale aanbieding getoond!
Stuur mij bericht bij deze speciale aanbieding.


Productinformatie Vitals Msm 1000mg, 120 tabletten, Vitals


MSM is relatief vluchtig en verdwijnt gemakkelijk bij verhitting of langdurige opslag. Moedermelk is de rijkste natuurlijke bron van MSM.

MSM nodig voor leven op aarde 
Het belang van MSM voor het leven op aarde is groot. Zonder MSM zou het leven op aarde zoals we dat nu kennen niet bestaan. MSM wordt in de natuur gevormd als onderdeel van de aardse zwavelcyclus: algen en plantaardig plankton in de oceanen nemen massaal anorganisch zwavel op uit het zeewater en zetten het om in eenvoudige organische vorm. Wanneer algen en plankton sterven, zorgen enzymen ervoor dat de organische zwavelverbindingen worden afgebroken tot dimethylsulfide (DMS). Deze stof is vluchtig en lost niet goed op in water. Het verzamelt zich daarom hoog in de atmosfeer, waar het onder invloed van ultraviolet licht en ozon wordt omgezet in dimethylsulfoxide (DMSO) en verder in methylsulfonylmethaan (MSM). DMSO en MSM zijn goed oplosbaar in water. Ze vormen de condensatiekernen die nodig zijn voor de vorming van regendruppels. Zonder DMSO en MSM in de lucht ontstaan er geen wolken en gaat het niet regenen. Wortels van bomen en planten zijn in staat om DMSO en MSM snel en efficiënt op te nemen uit regenwater.

Productiemethode 
Hoewel MSM een natuurlijke stof is, zou het ondoenlijk zijn MSM op natuurlijke wijze te winnen. Er zouden zoveel bomen gekapt moeten worden, dat zou niet wenselijk zijn. De grondstoffen die nu gebruikt worden zijn DMSO, water en waterstofperoxide. Via een ingewikkeld proces wordt DMSO vervolgens omgezet in MSM. Het is hierbij van groot belang dat de toegepaste productiemethode tot een zuiver eindproduct leidt. En dat blijkt bij de productie van MSM helaas niet vanzelfsprekend te zijn. De dure distillatiemethode, die eventuele verontreinigingen die voor kunnen komen in de grondstoffen effectief verwijdert, heeft in dit opzicht de absolute voorkeur boven de vaak toegepaste (veel goedkopere) kristallisatiemethode.

Kwaliteit van OptiMSM® 
Vitals gebruikt uitsluitend MSM van Bergstrom Nutrition (OptiMSM®). Bergstrom investeert al decennia in onderzoek naar de ontwikkeling, verbetering, werking, productie, gebruik en veiligheid van OptiMSM®. Dit is een continu proces waarbij de hoogste kwaliteit als maatstaf dient. Zo worden voor het productieproces alleen de beste materialen en grondstoffen gebruikt. Bovendien past Bergstrom een unieke meervoudige distillatiemethode toe die als superieur wordt gezien binnen de branche. De productie vindt op één plek plaats, namelijk in Noord-Amerika. De productiefaciliteit wordt uitsluitend gebruikt voor de productie van MSM. Na elke productiestap worden er testen gedaan door een onafhankelijk laboratorium. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd tijdens het gehele productieproces en is het eindresultaat een zeer hoogwaardig MSM-product, namelijk OptiMSM®. Uit alle vergelijkende testen is OptiMSM® dan ook als meest zuiver naar voren gekomen.

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten  
MSM (methylsulfonylmethaan, optiMSM(r) 3000 mg

OptiMSM® is een geregistreerd handelsmerk van
Bergstrom Nutrition. EU-Patent Nr. 0103836 en Nr. 0200526.

 

Ingredienten
Methylsulfonylmethaan (MSM), vulstoffen (microkristallijne cellulose [cellulosegel], hydroxypropylcellulose, cellulosegom), rijstextract (Oryza sativa), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Gebruik:
Eerste week 1 tablet per dag, tweede week 2 tabletten per dag, daarna 3 tabletten per dag bij een maaltijd met water innemen. 
 
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant:
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 
Opties
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense