Productinformatie Ma Vie Sans Chocolade Cakemix Glutenvrij Bio, 300 gram, Ma Vie SansChocolade cakemix bio - glutenvrij
Ma Vie Sans Chocolade Cakemix Glutenvrij Bio Mix voor biologische en glutenvrije chocoladecake. Wil je een makkelijke, maar toch heerlijke, glutenvrije chocoladecake bakken? Met de chocolade cakemix van Ma Vie sans Gluten staat er in een handomdraai een heerlijke, glutenvrije chocoladecake op tafel! Ook geschikt voor het maken van glutenvrije chocolade cookies. Ingrediënten Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*. *afkomstig van biologische landbouw. Voedingswaarde per 100 gram Energie | 1624 kJ/384 kcal | Vetten | 3,10 gram | waarvan vezadigde vetzuren | 1,50 gram | Koolhydraten | 82,0 gram | waarvan suikers | 56,0 gram | Vezels | 4,80 gram | Eiwitten | 4,60 gram | Zout | 0,80 gram | Gebruik Voorbereidingstijd ca. 10 minuten. Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur). 1) Verwarm de oven voor op 180°C. 2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe. 3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag. 4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar. Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket. Bewaren Droog en koel bewaren. Fabrikant Ekibio ZA La Boissonnette 07340 PEAUGRES Frankrijk Land van herkomst Frankrijk
|