Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Diversen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Vertargil Witte Klei, 2500 gram
EAN: 8714243050747
Vertargil Witte Klei, 2500 gram
 Kopieer link [3-90-49-64] 
 Gratis verzending 


Productinformatie Vertargil Witte Klei, 2500 gram, Vertargil

Vertargil Witte Klei

Vertargil Witte Klei

Over witte klei:
Witte klei is de mildste en zachtste klei onder de kleisoorten.  Echte witte klei is 100% door de natuur samengesteld in en onbewerkt. Het heeft dezelfde reinigende eigenschappen als de groene klei, maar dan minder sterk en veel zachter voor de huid. Door de zachtheid van witte klei is deze speciaal geschikt voor de gevoelige huid en de baby- en kinderhuid. Gemengd met vette plantolie kan witte klei ook toegepast worden in de vorm van zalven en maskers. Het kan dan ook gebruikt worden als gezichtsmasker voor de gevoelige huid. Daarnaast is het geschikt voor alle toepassingen waarbij tot nu toe de klassieke talkpoeder wordt ingezet. In tegenstelling tot talkpoeder sluit kleipoeder de huid niet af.

Kwaliteit:
In het diepe zuiden van Frankrijk zijn in miljoenen jaren tijd kleilagen gevormd. Door het warme, zonnige klimaat is er veel zonne-energie in de klei opgeslagen. De klei wordt gewonnen, gedroogd in de zon en via een speciale techniek fijn getrild en gefilterd. Elke batch wordt door een laboratorium gecontroleerd op de hoogste normen voor inhoudsstoffen om een topkwaliteit te garanderen!

• 100% natuurlijke, zongedroogde klei
• Voor de gevoelige huid en baby's
• Verzorgend bij luieruitslag
• Natuurlijk alternatief voor talkpoeder
• Reinigend en verzachtend
• Maak zelf een pakking of kompres

Ingredienten
Bolus Alba

Gebruik
Masker voor de gevoelige huid:
Een heerlijk recept voor een fluweelzacht masker van witte klei: 

2 eetlepels witte klei 
2 eetlepels vette plantenolie (met eventueel 1 druppel essentiële olie)

De kleipasta moet glad en smeuïg zijn en niet te vloeibaar. Verdeel de aangemaakte warme of koude klei gelijkmatig over het gezicht. Gebruik gemiddeld een laagje van 0,5 cm. Laat ongeveer 15 minuten intrekken, het masker wordt niet hard. Daarna afnemen met vochtige kompresdoeken en de klei weggooien. Een masker van klei reinigt de huid, verwijdert de dode huidschilfers, verstevigt de huid en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. 

Babybilletjes & luieruitslag:
Witte klei is zeer zacht voor de huid. Bij een geïrriteerde huid en luieruitslag is de poeder inzetbaar als vervanging voor talkpoeder. In tegenstelling tot talkpoeder sluit kleipoeder de huid niet af. Klei blijft ademen! Teveel wassen en zalfjes smeren kan de natuurlijke balans van de (baby)huid verstoren. Het gebruik van klei wordt ook aanbevolen voor huidverzorging bij baby’s en peuters omdat deze huid nog niet volledig ontwikkeld is. Een vochtige babyhuid die met de bijtende stoffen uit de ontlasting en urine in aanraking komt, kan irriteren. Veel talkpoeders maken het van nature zure milieu van de huid alkalischer met als gevolg een broedplaats voor bacteriën en een grotere vatbaarheid voor irritaties. Het gebruik van kleipoeder houdt een gezonde zuurgraad van de babyhuid in stand wat te danken is aan de mineralen in de klei. Het kleipoeder kan worden gestrooid of gebruikt als smeersel door de witte klei aan te lengen met een vette plantolie en eventueel een beetje water of hydrolaat.

Tip: witte klei is ook verkrijgbaar in een handige strooibus!

Een verzachtend kleibad:
Voeg circa 4 eetlepels witte klei toe aan een lichaamsbad. Een kleibad werkt verzachtend bij allerlei huidklachten. In een voetenbad gaan 2 eetlepels witte kleipoeder. Niets is zachter dan baden met witte klei en vette plantolie, voeg dan 4 eetlepels plantolie toe. Let op: het bad goed naspoelen om te voorkomen dat de afvoer verstopt raakt!

Zweetvoeten:
Bij zweetvoetengeur is klei ideaal te gebruiken in combinatie met een paar druppels essentiële olie van salie, tea tree en lavendel. Je kunt de witte klei naar behoefte op de gewenste plek strooien en eventueel licht in masseren.

Waarschuwing
Het komt zelden voor dat men allergisch is voor klei
Klei na gebruik weggooien en ervoor zorgen dat kinderen en dieren er niet mee in aanraking kunnen komen. Klei is slechts voor éénmalig gebruik.
Klei is een prachtig natuurproduct maar vervangt nooit een arts. In twijfelgevallen altijd een geneeskundige raadplegen voordat men overgaat tot het gebruik van klei.

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense