Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Huishoudelijk Diversen   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Verillis Luchtverfrisser Zoete Engel, 110 ml
EAN: 8717591790037
Verillis Luchtverfrisser Zoete Engel, 110 ml
 Kopieer link [3-79-33-14] 

Merk: Verillis


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Verillis Luchtverfrisser Zoete Engel, 110 ml, Verillis


Verillis Luchtverfrisser zoete engel

Verillis Luchtverfrisser zoete engeltjes is een natuurlijk product zonder chemische conserveringsmiddelen, emulgatoren, parabenen of petrochemische grondstoffen. Al sinds 2005 heeft Verillis een assortiment pure en natuurlijke producten voor haar, lichaam en huis. Alle producten van Verillis zijn dus zonder parabenen en synthetische conserveringsmiddelen die het endocriene systeem kunnen verstoren. Verder zijn alle producten plantaardig (vegan) en niet op dieren getest.

Natuurlijke luchtverfrisser voor in huis of op toilet! Zeer effectief door de samenstelling van wilde en biologische etherische oliën, water en natuurlijke alcohol en verder niets. Één of twee keer sprayen is voldoende voor een optimaal resultaat. Verillis natuurlijke luchtverfrissers zijn natuurlijk, sterk geurverdrijvend en met een fantastische geur! 100% natuurlijke samenstelling. Zeer goedkoop en milieubewust. Met handige pompverstuiver. Zeer milieuvriendelijk. Verillis gebruikt voor haar luchtverfrissers, alleen plantaardige biologische of wilde oliën, een beetje alcohol en water –verder niets!

Wat ook niet wordt gebruikt is: synthetische verf, siliconen, synthetisch parfum, synthetische antioxidanten, weekmakers, synthetische oliën en vetten of andere ingrediënten uit de aardolie industrie.

Kortom: het gebruik van Verillis Luchtverfrisser rustige feeen is niet alleen een weldaad voor jezelf. Je draagt met het gebruik van Verillis ook een steentje bij aan een betere wereld.

Verfrissend en natuurlijk

Soort product
Luchtverfrisser

Samenstelling
Natuurlijke alcohol, Cederhout olie; Sinaasappel olie; Cananga olie

Gebruik
Voor gebruik in huis of op het toilet.
Spuit in het midden van de ruimte.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Distributeur
Natrada B.V.
Paxtonstraat 3-N UNIT A1331
8013 RP Zwolle

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense