Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Gezichtscrème   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Uvbio Bb Cream 5-in-1 Medium Bio Spf10, 30 ml
EAN: 3760172610137
Uvbio Bb Cream 5-in-1 Medium Bio Spf10, 30 ml
 Kopieer link [3-28-36-66] 


Productinformatie Uvbio Bb Cream 5-in-1 Medium Bio Spf10, 30 ml, Uvbio


UVBIO BB cream 5-in-1 (medium) SPF 10 Bio

De biologische gecertificeerde BB Cream van UVBIO 5 is een 5 in 1 product. Het is perfect voor een egale en stralende teint. 

Dankzij het handige formaat met 30 ml kun je het overal mee naartoe nemen. Het is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

De teint is gladder, stralender en egaler

De huid is gehydrateerd

Dankzij de SPF 10 beschermt het de huid tegen de zon.

Werkzame stoffen:
Zonnefilters natuurlijk! UVBIO heeft ervoor gekozen om de twee minerale zonnefilters te combineren die in Bio zijn toegestaan, namelijk: titaniumdioxide en zinkoxide. Dankzij deze twee minerale filters ben je goed beschermd tegen UVA/UVB-stralen. Dankzij deze minerale filters respecteren deze natuurlijke zonneproducten zowel het lichaam als het milieu.

Kalpariane: extract van Alaria Esculenta Zeewier. Dit is een actief verstevigend en hydraterend anti-aging ingrediënt omdat het rijk is aan sterolen die de elasticiteit en soepelheid van de huid beschermen.

Aloë Vera: de voordelen van aloë vera zijn bekend: helend, herstelt het evenwicht in de huid, hydraterend en zelfs voedend. Deze plant wordt aanbevolen voor alle huidtypes, vooral de meest gevoelige. De huid wordt weer elastisch en straalt gezondheid uit!

Ingredienten
Aqua, Dicaprylyl carbonate, Coco caprylate / caprate, Titanium dioxide [NANO], Octyldodecanol, CI 77891, Polyglyceryl-3 diisostearate, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Glycerin*, Zinc oxide, Stearic acid, Parfum, Aloe barbadensis extract*, Alaria esculenta extract , Caprylic/capric triglyceride, Aluminum hydroxide, CI 77492, CI 77491, Magnesium sulfate, Sodium chloride, Sorbitan oleate, CI 77499, Magnesium hydroxide, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

Gebruik
Elke ochtend aanbrengen op een schone, droge huid. Dankzij de vloeibare textuur kun je zelf de tint en de intensiteit van de dekking bepalen. Als de tint in de winter iets te donker lijkt, aarzel dan niet om hem te mengen met een natuurlijke dagcrème. Dit verzacht de intensiteit en laat de teint stralen.

Na opening 6 maanden houdbaar.
Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Alleen voor uitwendig gebruik. 

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense