Produktinformation Terrasana Hatcho Miso Eko Cup Bio, 300 gram, TerrasanaHatcho miso wordt uit een sojabonen-koji gemaakt, die zeer veel lijkt op de koji die voor de vervaardiging van shoyu en tamari gebruikt wordt, en zout.
Hatcho miso is een glutenvrije, veelzijdige Japanse smaakmaker die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Het is uniek en zeer krachtig van smaak dankzij het authentieke productie- en fermentatieproces van maar liefst 2 jaar. Door de krachtige umamismaak is hatcho miso een goed en biologisch alternatief voor het bouillonblokje. Daarnaast is het vooral geschikt als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades. Ook lekker op brood, in combinatie met pindakaas. Hatcho miso is de krachtigste van de vier misosoorten. Hatcho miso is een krachtige, glutenvrije Japanse smaakmaker, die op traditionele wijze wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Fermentatieperiode: 2 jaar. Ingredienten SOJAbonen*, water, zout, geroosterd SOJAmeel* (kosen), koji-ferment *biologisch Voedingswaarde per 100g Energie (kJ) 875kJ, Energie(kcal) 208kcal, Vet totaal 6,6g, Vet verzadigd 0,9g, Koolhydraten totaal 11,1g, Suikers 0,6g, Voedingsvezel 7,7g, Eiwit totaal 22,4g, Zout 9,6g Gebruik Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing. Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum. Distributeur TerraSana Postbus 70 2450 AB LEIMUIDEN
|