Productinformatie Terrasana Genmai Miso Eko Bio, 400 gram, TerrasanaGenmai miso (rijst) - TerraSana
Terrasana Genmai miso eko bio Genmai miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Het wordt op traditionele wijze gemaakt door echte Japanse specialisten. In dit proces fermenteert genmai miso maar liefst 12 maanden in grote, 100 jaar oude cederhouten vaten. Hierdoor krijgt de miso een diepe, authentieke en onvergelijkbare smaak. Genmai miso is ideaal als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades en een handige smaakmakers voor wok- en stoofgerechten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak. Genmai miso (ongepasteuriseerd) is een gemiddeld krachtige Japanse smaakmaker die op traditionele wijze gemaakt wordt van gefermenteerde sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden. Ingrediënten: SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment *biologisch Voedingswaarde per 100g Energie (kJ) 682kJ Energie(kcal) 163kcal Vet totaal 6,7g Vet verzadigd 0,9g Koolhydraten totaal 10,5g Suikers 7,1g Voedingsvezel 6,7g Eiwit totaal 11,9g Zout 9,9g
Gebruik Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing. Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast. Fabrikant TerraSana Postbus 70 2450 AB Leimuiden
|