Productinformatie Schnitzer Pizzabodem Bio, 100 gram, Schnitzer
Schnitzer Pizzabodem Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer. Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten! Per stuk verpakt. Ingredienten 34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, vlozaadvezels*, erwteneiwitten, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraat, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat), appelvezels*, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom, kruiden*, natuurlijk aroma. Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten *= biologisch
Voedingswaarde per 100 gram: Energie 1183 kJ / 281 kcal Vet 5,3 gram - waarvan verzadigd 0,8 gram Koolhydraten 51 gram - waarvan suikers 2,3 gram Vezels 5,8 gram Eiwitten 4,3 gram Zout 1,6 gram Gebruik Verwarm de oven voor op 190°C. Beleg de pizzabodem. Afbakken gedurende 10-12 minuten. Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen. Distributeur Glutenvrijtotaal BV Lijnbaan 8 2352 CK Leiderdorp Nederland
|