Productinformatie Dr Schar Pasta Spaghetti, 400 gram, DR Schar
Dr Schar Pasta spaghetti Glutenvrije pasta. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie. Ingrediënten Maïsmeel, rijstmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren. Kan soja bevatten. Voedingswaarde per 100 gram | | Energie | 1513 kJ / 357 kcal | Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 1,9 gram 0,4 gram | Koolhydraten - waarvan suikers | 77 gram 0,5 gram | Vezels | 1,2 gram | Eiwitten | 7,3 gram | Zout | 0 gram | Gebruik 100 gram pasta per persoon. 1L gezouten water koken, voeg de pasta toe en laat deze 13 minuten koken. Daarna het water afgieten en de pasta is klaar om te serveren. Bewaren Koel en droog bewaren. Fabrikant/distributeur Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall (BZ) Italy
|