Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Accessoires   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
La Saponaria Stretch Marks Body Butter Bio, 150 ml
EAN: 8054615473911
La Saponaria Stretch Marks Body Butter Bio, 150 ml
 Kopieer link [3-28-25-42] 

Merk: La Saponaria


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie La Saponaria Stretch Marks Body Butter Bio, 150 ml, La Saponaria


La Saponaria Stretch marks body butter bio

Een zachte en fluweelzachte boter, aangenaam om aan te brengen en te masseren. Met zijn rijke en geconcentreerde textuur voedt het de huid diep, waardoor deze superelastisch en compact wordt, waardoor de vorming van nieuwe striae wordt tegengegaan en oude wordt gladgemaakt en verminderd. Ideaal tijdens de puberteit, zwangerschap en gewichtsverandering.

De ideale body butter als je de vorming van nieuwe striae wilt voorkomen, als je nieuw gevormde rode striae wilt behandelen of als je witte striae wilt gladstrijken en verminderen. Met zijn formule rijk aan actieve ingrediënten stimuleert het de huidvernieuwing, verhoogt het de productie van collageen en maakt het de huid elastisch en strak!

Dermatologisch getest op de gevoelige huid, geur-allergeenvrij.

IDEAAL VOOR: Ideaal voor het voorkomen van de vorming van nieuwe striae, zoals veroorzaakt door zwangerschap en borstvoeding, maar ook voor het behandelen en gladstrijken van rode en witte striae, bijvoorbeeld veroorzaakt door gewichtsschommelingen en de puberteit. De neutrale geur zal iedereen bevallen!

Voedt de huid diep, waardoor deze superelastisch en compact wordt, waardoor de vorming van nieuwe striae wordt tegengegaan en oude wordt gladgemaakt en verminderd. Ideaal tijdens de puberteit, zwangerschap en gewichtsverandering.

Ingrediënten
Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Castor Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Ricinus Communis Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Rosa Moschata Seed Oil, Tocopherol, Punica Granatum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Bisabolol*, Triticum Vulgare Germ Oil, Linseed Acid, Parfum, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables (*from organic farming).

Gebruik
's Morgens en 's avonds aanbrengen en het gebied masseren. Voor een grotere effectiviteit en betere opname raden wij aan eerst het serum (Stretch marks organic serum bio) aan te brengen en daarna de Stretch Marks Active Body Butter. Boter en serum zijn ontworpen om synergetisch te werken tegen striae en uw huid superzacht en elastisch te maken!

Bewaren
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense