Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Fytotherapie   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Salus Saludynam Calcium Magnesium, 250 ml
EAN: 4004148017766
Salus Saludynam Calcium Magnesium, 250 ml
 Kopieer link [3-53-01-11] 

Merk: Salus


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!

Dit artikel wordt regelmatig als speciale aanbieding getoond!
Stuur mij bericht bij deze speciale aanbieding.


Productinformatie Salus Saludynam Calcium Magnesium, 250 ml, Salus

Een goedsmakend calcium en magnesium concentraat met zink en kruiden

Vloeibaar mineralen elixer met calcium, magnesium en zink 

Bot is levend weefsel. Na het 35e levensjaar gaat de botaanmaak veranderen. Het is dan ook belangrijk om tijdig maatregelen te nemen voor het behoud van normale botten. Niet alleen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst. Om je daarbij te helpen heeft Salus haar vloeibare elixer Saludynam ontwikkeld.

Saludynam is gemakkelijk in gebruik en helpt om de balans van calcium, magnesium, zink en vitamine D te behouden. Omdat deze voedingsstoffen al zijn opgelost, worden ze sneller opgenomen in het spijsverteringsstelsel. Saludynam bevat meerdere geconcentreerde vruchtensappen en geselecteerde planten voor een heerlijke smaak.

De mineralen en Vitamine D dragen bij aan de instandhouding van normale botten. Maar deze combinatie van mineralen doen meer. De Calcium is ook nodig voor tot de instandhouding van normale tanden en draagt de magnesium bij tot de instandhouding van normale tanden. Ook draagt de Calcium bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen en helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.
De magnesium in Saludynam bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De zink in saludynam helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Saludynam bevat calcium in de vorm van Calciumgluconaat, samen met Magnesium en zink en opgelost in een vloeibare aangenaam smakende oplossing met een mix van vruchten en groentesappen, verrijkt met Vitamine D wat bijdraagt tot de opname van calcium uit de voeding. Door de brede invloed van de ingrediënten in Saludynam verdient deze elixer bij vele een plekje op de ontbijttafel. 

Saludynam is vooral gunstig voor vrouwen, jongeren, ouderen, sporters en is ook geschikt tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Het is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

•    Goed opneembaar kruidenelixer met onder andere calcium, magnesium, zink en vitamine D. 
•    Draagt bij aan de instandhouding van normale botten. 
•    Vrij van conserveringsmiddelen, alcohol, lactose, gluten, unstmatige kleur- en smaakstoffen en ook geschikt voor vegetariërs.

Over Salus elixers
Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren. 

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

- Calcium, magnesium en vitamine D dragen bij tot de instandhouding van normale botten en tanden.

Samenstelling per 30 ml  

 

% RI

Calcium

154,5 mg

19%

Magnesium

186 mg

50%

Zink

3,5 mg

35%

Vitamine D

5 μg

100%

*RI = Referentie-inname

Ingredienten
Waterig plantenextract (50 %) van: hibiscusbloem (Hibiscus sabdariffa), Kamillebloem (Matricaria chamomilla), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Fructosesiroop. Mix uit vruchtenconcentraten (12 %) van: sinaasappel, water, mango, druif, carobe extract, appel, citroen. Magnesiumgluconaat, calciumgluconaat, magnesiumcitraat, calciumlactaat, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, zinkcitraat, natuurlijke aroma's, vitamine D (cholecalciferol).

Gebruik
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x per dag 15 ml, bij voorkeur voor de maaltijd.
Saludynam is prima te mengen door vruchtensap of een andere drank.
Belangrijk: Niet direct uit de fles drinken

De ongeopende fles op een koele, droge plaats bewaren (5 – 25 °C). 
Dit product bevat geen alcohol of chemische conserveringsmiddelen. 
Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Distributeur in Benelux
Oce Bio Nederland BV
De Gagelrijzen 146-A
4711 PB Sint Willebrord

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 
Opties
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense