Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.3
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Miscellaneous Books   
 
                               
 
 
                               
 
Recept voor Anti Aging, Boek
EAN: 9789076161129
Recept voor Anti Aging, Boek
 copy link [3-90-50-17] 

Brand: Yours Healthcare


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!


Product information Recept voor Anti Aging, Boek, Yours Healthcare

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto).

Wist u dat de huid pas als laatste aan de beurt komt bij de verdeling van vitaminen en mineralen? Dus past na de vitale organen als hart, nieren en hersenen, en ook alle andere weefsels in het lichaam? Aan onze buitenkant is daarom vaak als eerste te zien wat we van binnen tekortkomen. Dit is de reden dat eventuele voedingstekorten zich het eerst manifesteren in huid, haren en nagels.

Dit boek gaat over een mooie buitenkant (beauty) en tegelijk een gezond binnenkant (gezondheid). Voor man en vrouw, ongeacht de leeftijd. Iedere cel in het lichaam moet worden gevoed, elke dag opnieuw. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van de voedingsstoffen die we tot ons nemen. Een gevarieerd en mediterraan voedingspatroon kan een wezenlijke bijdrage leveren aan uw fysieke uitstraling, aangevuld met voedingssupplementen. Veel fruit en verse groenten zijn onontbeerlijk.

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense