Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Primavera Spiel Mit! Blend Bio, 5 ml
EAN: 4086900186033
Primavera Spiel Mit! Blend Bio, 5 ml
 Kopieer link [3-96-39-69] 

Merk: Primavera


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Primavera Spiel Mit! Blend Bio, 5 ml, Primavera

Primavera Spiel mit! blend

Primavera Spiel mit! blend

Spelen is het leven ontdekken met al je zintuigen. Om in rollen te glijden, om grenzen te verkennen. Een ontspannen speelsfeer helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen en spelenderwijs de wereld te veroveren. Creëer onbezorgde speelmomenten waarin kinderen droomwerelden kunnen ontdekken, avonturen beleven of kleine kunstenaar worden. Of je nu alleen bent, met vrienden, broers of zussen of ouders, de frisse geur van Play time! Bloemig, sprankelend en 100% natuurlijk.

Litsea | De etherische olie is afkomstig van de vrucht van een groenblijvende tropische boom. De frisse citrusgeur zorgt voor een vrolijke, zorgeloze sfeer.
Frangipani | De bloemen van de frangipani, ook wel West-Indische jasmijn genoemd, worden op Bali gebruikt als feestelijke hoofdtooi. De harmoniserende geur stimuleert de verbeelding en creativiteit.
Sinaasappel | De geur van sinaasappel verspreidt een goed humeur, vrolijkt je op en geeft je rust. De etherische olie wordt door koude persing uit de schil van de vrucht gehaald.

Soort product
Olie voor aromaverzorging.
Voor een vol bad max. 3 druppels in 3 eetlepels zeezout. Een paar druppels van het geurmengsel op een geurdrager, bijvoorbeeld geursteen of iets dergelijks.

Samenstelling
Litsea, Frangipani, Sinaasappel

Gebruik
Een paar druppels van het geurmengsel op een geurdrager, bijvoorbeeld een geursteen of diffusor. Voor kinder- en woonkamers. Niet gebruiken bij zuigelingen/peuters jonger dan drie jaar.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.
Niet gebruiken bij zuigelingen/peuters jonger dan drie jaar.

Fabrikant
Novaro Pharma
Nel Vietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense