Productinformatie Peak's Kruidcakemix Glutenvrij, 450 gram, Peak'sPeak`s Kruidcake Mix glutenvrij
Peak`s Kruidcake Mix glutenvrij Bakmix voor bereiding van glutenvrije kruidcake. Ingredienten Suiker melen (rijstmeel, maïsmeel) zetmelen (aardappelzetmeel, maïs-zetmeel) kaneel (3,1%) rijsmiddel (difosfaten, sodium carbonaat) gemengde specerijen verdikkingsmiddelen (glucono-delta-lacton, xanthaangom) emulgator (mono- en diglyceriden) zout kleurstof (gekarameliseerde suiker) Voedingswaarde | per 100 g: | per 35 g: | energie | 1557 kJ/372 kcal | 545 kJ/130 kcal | vetten | 2,1 g | 0,7 g | - waarvan verzadigde vetzuren | 0,8 g | 0,3 g | koolhydraten | 83,3 g | 29,2 g | - waarvan suikers | 45,5 g | 15,9 g | vezels | 2,5 g | 0,9 g | eiwitten | 2,6 g | 0,9 g | zout | 1,71 g | 0,60 g | Gebruik Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af gedurende 65-75 min. Laat de cake afkoelen in de bakvorm. Op een koele, droge plaats bewaren. Fabrikant Peak's Free From P.O. Box 50505 3007 JA Rotterdam The Netherlands
|