Productinformatie Peak's Broodmix Wit Glutenvrij, 900 gram, Peak'sPeak's Broodmix wit
Peak's Broodmix wit Bakmix voor glutenvrij brood. Ingredienten Maïszetmeel rijstmeel SOJAmeel verdikkingsmiddel (xanthaangom) zout Voedingswaarde | per 100g | per 30 g: | Energie (kJ) | 1477 | 443 | Energie (kcal) | 349 | 105 | Vet (g) | 2.9 | 0.9 | waarvan verzadigd (g) | 0.7 | 0.2 | waarvan mono-onverzadigde vetzuren (g) | 0.7 | 0.2 | waarvan poly-onverzadigde vetzuren (g) | 1.4 | 0.4 | Koolhydraten (g) | 73 | 21.9 | waarvan suikers (g) | 1 | 0.3 | Vezel (g) | 3.6 | 1.1 | Eiwitten (g) | 5.9 | 1.8 | Zout (g) | 0.65 | 0.2 | Gebruik Bereiding oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Bereiding broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! Op een koele, droge plaats bewaren. Fabrikant Peak's Free From P.O. Box 50505 3007 JA Rotterdam The Netherlands
|