Productinformatie Peak's Broodmix Wit Glutenvrij, 450 gram, Peak'sPeak`s Broodmix wit
Peak`s Broodmix wit Bakmix voor glutenvrij brood. Ingredienten Maïszetmeel rijstmeel SOJAmeel verdikkingsmiddel (xanthaangom) zout Voedingswaarde per 100 gram | | energie | 1477 kJ/349 kcal | vet | 2,9 g | - waarvan verzadigd | 0,7 g | - enkelvoudig onverzadigd | 0,7 g | - meervoudig onverzadigd | 1,4 g | koolhydraten | 73 g | - waarvan suikers | 1,0 g | voedingsvezel | 3,6 g | eiwit | 5,9 g | zout | 0,65 g | Gebruik Bereiding oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Bereiding broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! Op een koele, droge plaats bewaren. Fabrikant Peak's Free From P.O. Box 50505 3007 JA Rotterdam The Netherlands
|