Productinformatie Peak's Broodmix Vezelrijk Glutenvrij, 450 gram, Peak'sPeak`s Broodmix vezelrijk
Peak`s Broodmix vezelrijk Bakmix voor glutenvrij brood. Ingredienten Maïszetmeel teffmeel rijstmeel tapiocazetmeel zonnebloempitten verdikkingsmiddel (xanthaangom) lijnzaad SESAMzaad LUPINEmeel weipoeder (MELK) dextrose gejodeerd zout rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten) emulgator (SOJAlecithine) karamel calcium caseinaat (MELK) zuurteregelaar (glucono-delta-lacton) Voedingswaarde per 100g | | energie | 1529 kJ/362 kcal | vet | 5,4 g | - waarvan verzadigd | 0,9 g | - enkelvoudig onverzadigd | 1,4 g | - meervoudig onverzadigd | 2,9 g | koolhydraten | 69,8 g | - waarvan suikers | 2,6 g | voedingsvezel | 8,4 g | eiwit | 6,1 g | zout | 0,77 g | Gebruik Oven: Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden. Broodbakmachine: Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine! Op een koele, droge plaats bewaren. Fabrikant Peak's Free From P.O. Box 50505 3007 JA Rotterdam The Netherlands
|