Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Haarverzorging Conditioner   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Ogx Argan Oil Morocco Extra Penetrating Oil Dry Hair, 100 ml
EAN: 3574661563336
Ogx Argan Oil Morocco Extra Penetrating Oil Dry Hair, 100 ml
 Kopieer link [3-94-22-38] 

Merk: Ogx


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Ogx Argan Oil Morocco Extra Penetrating Oil Dry Hair, 100 ml, Ogx


OGX Argan oil Morocco extra penetrating oil dry hair 

De Renewing + Argan Oil Of Morocco Extra Penetrating olie is verrijkt met argan olie en zorgt voor extra zacht haar. Argan Olie verzorgd en versterkt jouw haar. Heb jij last van extreem droog en beschadigd haar? Dan is deze olie echt iets voor jou. Bevat geen sulfaten (No sulfated surfactants). Voor optimaal resultaat raden wij je aan om ook de shampoo en conditioner van de lijn Renewing + Argan Oil Of Morocco te gebruiken. OGX staat voor schoonheid, puur en eenvoudig. En benadert schoonheid op haar eigen manier. Van exotische ingrediënten en de vorm van de flessen tot de zoektocht naar duurzaamheid. Deze extra penetrating olie van OGX zorgt ervoor dat jouw haar nog zachter wordt. Daarnaast ben je verzekerd van pluisvrij haar. Gebruik niet teveel van deze olie, om vet haar te voorkomen.

- Bevat argan olie, antioxidanten en vitamine E
- Zijdezacht en glanzend haar
- Anti-pluis
- Geschikt voor alle haartypen

Ingredienten
Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Fragrance (Parfum), Yellow 11 (CI 47000), Red 17 (CI 26100).

Gebruik
Nadat je je haar hebt gewassen met shampoo en conditioner is het tijd voor de olie. De olie is op meerdere manieren te gebruiken. Verdeel een beetje olie over je handen en smeer dit vervolgens over je gehele haaroppervlakte (behalve op je hoofdhuid). Dit zorgt ervoor dat je haar verzorgd wordt en tegelijkertijd kan je je haar vervolgens makkelijker uitkammen. De tweede manier is om olie aan te brengen op het moment dat je het gestyled hebt. Verdeel een beetje olie over je handen en verdeel dit over je haarpunten. Beide manieren kan natuurlijk ook, win-win! Voor optimaal resultaat is het aan te raden om ook de shampoo en conditioner van de Renewing + Argan Oil Of Morocco lijn te gebruiken. Waarschuwing: contact met de ogen vermijden. Bij contact onmiddellijk uitspoelen.

Bewaaradvies
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing
Alleen voor uitwendig gebruik.

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense