Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.3
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Supplements Miscellaneous   
 
                               
 
 
                               
 
Nutri Dynamics Weten Van (h)eerlijk Eten 2, 1 stuksuk
EAN: 9789081821582
Nutri Dynamics Weten Van (h)eerlijk Eten 2, 1 stuksuk
 copy link [3-89-81-93] 

Brand: Nutri Dynamics


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!


Product information Nutri Dynamics Weten Van (h)eerlijk Eten 2, 1 stuksuk, Nutri Dynamics

Na het succes van Weten van (h)eerlijk eten besloot Rineke Dijkinga nog een boek met gezonde, (h)eerlijke gerechten voor elk moment van de dag te maken. De enthousiaste reacties van veel lezers hebben haar geïnspireerd tot dit tweede boek. Lezers reageerden verrast en opgetogen, want men ondervond dat gezonde, natuurlijke voeding een grote invloed heeft op stemming, energie, gewicht en bestaande klachten.

Ook in dit boek ligt de nadruk sterk op de kennis over voeding. Als we meer kennis over voedsel hebben kan onze maaltijd weer als ons ‘medicijn’ gaan fungeren. Net als in de vele duizenden jaren die achter ons liggen waarin voeding tegelijkertijd ons medicijn en onze preventie tegen ziekte was. Voeding is nu misschien wel ons meest vergeten medicijn. Door de uitgebreide informatie bij elk recept in het boek kun je bewust met je eigen gezondheid aan de slag. Preventief, maar ook om bestaande klachten positief te beïnvloeden. 

Als natuurlijke voeding ook nog eens heerlijk is, is de overstap snel gemaakt. Naast voeding wordt onze gezondheid ook sterk bepaald door onze leefomgeving. Sinds ca. 1940 zitten er steeds meer stoffen in ons milieu en ons voedsel die geen bijdrage leveren aan onze gezondheid. De milieubelastende factoren kun je wellicht niet direct zelf beïnvloeden, maar wat je eet wel. Kies je voor zuivere, eerlijke en onbewerkte voeding dan belast je het milieu veel minder en zal het milieu jouw gezondheid weer minder belasten. Twee vliegen in één klap dus!

5 REDENEN WAAROM BOEK 2 ZO’N FANTASTISCHE AANVULLING IS OP BOEK 1
• 101 nieuwe recepten en nieuwe inspiratie met eenvoudige (h)eerlijke ingrediënten voor elk moment van de dag.
• Recepten + een uitgebreide bijlage specifiek gericht op klachten van het brein (depressies, gedragsproblemen, concentratie- en geheugenproblemen etc.)
• Recepten + een uitgebreide bijlage met alternatieven voor suiker. Wat zijn de voor- en nadelen van de vele suikervervangers die er verkrijgbaar zijn.
• Volop nieuwe ‘gezonde weetjes’ die bij elk recept vermeld staan. 
En ten slotte:
• Extra aandacht voor voedingsmiddelen die gezond zijn voor het milieu. Rekening houden met onze aarde betekent ook voor jezelf een grote gezondheidswinst.

De recepten in dit boek zijn gericht op: • Preventie: gezond blijven, gezond (ouder) worden.
• Bloedsuikerspiegelregulatie voor zowel mensen met overgewicht, diabetes, hypoglykemie en insulineresistentie. Goed voor je stemming en een stabiel energiepeil.
• Darmklachten, als obstipatie, diarree, spastische darmen, voedselintoleranties en chronische ontstekingen.
• Hart- en vaatziekten, doorbloeding en cholesterol.
• Mentale klachten, zoals problemen rond stemming, geheugen, concentratie en gedrag.
• Energie en zuur-base evenwicht: voor optimale energie en gezondheid.
• Gluten- en koemelkvrije recepten voor iedereen met intoleranties / allergieën.

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense