Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Diversen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Nova Vitae Guarboonvezels Sunfiber Ag, 200 gram
EAN: 8717473128736
Nova Vitae Guarboonvezels Sunfiber Ag, 200 gram
 Kopieer link [3-97-05-37] 
Adviesprijs: €23,95
Aantal bonuspunten:Bonuspunten korting
17,95
Speciale aanbieding geldt tot 1 May

Voeg toe aan de winkelwagen 


Productinformatie Nova Vitae Guarboonvezels Sunfiber Ag, 200 gram, Nova Vitae


Nova Vitae Guarboonvezels sunfiber AG

De guarplant (Cyamopsis tetragonoloba) gedijt in verschillende regio's van India, zelfs in gebieden met extreme droogte!
Eeuwenlang zijn de bonen en bladeren van deze plant een essentieel onderdeel geweest van het Indiase dieet. En raad eens wat? Guarbonen zitten boordevol fantastische oplosbare prebiotische vezels!

Maar wacht, er is meer!
In de Guarboonvezels van Nova Vitae zit de gepatenteerde Guarboonvelbewerking Sunfiber®!
Dit is niet zomaar een vezel - het is een vezel die door een gepatenteerd natuurlijk fermentatieproces zijn superieure, gebruiksvriendelijke eigenschappen verkrijgt, waaronder een verbluffende oplosbaarheid in water.
Sunfiber®'s gefermenteerde guarboonvezels zijn niet alleen de ideale vezels, maar ze worden ook wereldwijd erkend als de absolute topper binnen de wereld van voedingsvezels.

Laten we het hebben over vezels, de superhelden van onze spijsvertering!
Deze krachtpatsers zijn lange ketens van koolhydraten, bestaande uit 10 of meer monosachariden, die zelfs de slimste spijsverteringsenzymen in onze dunne darm niet kunnen breken. Vezels zijn absoluut onmisbaar in een uitgebalanceerd dieet, en laten we eerlijk zijn, ze maken alles beter! Ze komen in twee categorieën: wateroplosbare en niet-wateroplosbare vezels.

Denk aan guarboonvezels, inuline (FOS) en psylliumvezels voor de wateroplosbare helden, terwijl tarwezemelen en vezels uit volle granen de niet-wateroplosbare krijgers zijn.
En wist je dat wateroplosbare vezels ook wel bekend staan als prebiotica?
Ze zijn de ultieme brandstof voor onze darmflora, die ze fermenteren tot wonderbaarlijke stoffen zoals korte ketenvetzuren zoals butyraat, propionaat en acetaat. Maar pas op, dit feestje moet niet te snel gaan, anders kan er gasvorming ontstaan.
Dus laten we deze vezelrevolutie vieren en onze darmen laten stralen als nooit tevoren!

Sunfiber® AG is een 100% wateroplosbare bonenvezel afkomstig van de Indiase Guar-boon (gedeeltelijk gehydrolyseerd guargom, PHGG). Het is een voedingsvezel die is bereid door enzymatische fermentatie van Indiase Guar-bonen. Sunfiber® AG is smaakloos, kleurloos en geurloos.

Sunfiber® van Taiyo
Stap in de wereld van Sunfiber® van Taiyo en bereid je voor op een revolutionaire ervaring!
Sunfiber® is dé belichaming van perfectie, met zijn buitengewone wateroplosbaarheid en een fermentatieproces dat precies goed is - niet te snel, maar toch volledig. Vergeleken met psylliumvezels, die moeite hebben met oplossen in water, en inuline, dat zo snel fermenteert dat je bijna achterop raakt, is Sunfiber® de held waar we op hebben gewacht!

Taiyo, de het bedrijf met de genieën achter Sunfiber®, zijn niet alleen wereldleiders in hun vakgebied, maar ook ware experts op het gebied van guarboonvezels.
Normaal gesproken vormen deze vezels een gel in water, maar Taiyo heeft een gepatenteerd productieproces ontwikkeld om ze beter oplosbaar te maken. Door middel van een geavanceerd fermentatieproces, waarbij natuurlijke enzymen worden toegevoegd, worden de lange koolhydraatketens als het ware "voorgekauwd" tot kortere ketens, waardoor ze perfect oplossen in water. Maar let op, we willen niet dat het feest te snel gaat in je darmen, dus Taiyo zorgt ervoor dat de ketens niet te kort worden, waardoor ze op het juiste tempo worden gefermenteerd.

Sunfiber® in Guarboonvezels is niet zomaar een product - het is het resultaat van toegewijde teelt van guarbonen en het unieke vakmanschap van Taiyo. Dus als je op zoek bent naar de ideale vezelervaring, zoek dan niet verder dan Sunfiber® van Taiyo - het toppunt van vezelperfectie, rechtstreeks uit de natuur!

Dit product is gegarandeerd vrij van gluten, tarwe, gist, melk, lactose, kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit product is Kosher en Halal.
Dit product is gecertificeerd Glyfosfaat residue vrij
Dit product is Non-GMO.

Claims
Vezels ondersteunen een natuurlijke/regelmatige stoelgang/ontlasting*
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per dagdosering van 1 maatschep (2,5 gram)
Guarboonvezels (Sunfiber®) 2,5 gram
Samenstelling per 4 maatscheppen (10 gram):
Guarboonvezels (Sunfiber®) 10 gram
Sunfiber® is een geregistreerd handelsmerk van Taiyo Kagaku Co., Ltd.

Ingredienten
Gefermenteerde guarboonvezels (uit Indiase guarbonen, Cyamopsis tetragonoloba).

Gebruik
Neem dagelijks 2-4 afgestreken maatschepjes (5-10 gram) tijdens een maaltijd in. Meng het poeder met water (ongeveer 200 ml) of een andere vloeistof naar keuze. Laat het drankje kort staan zodat de vezels volledig kunnen oplossen. Voor een extra boost kunnen de vezels ook gemengd worden met voeding, zelfs warme gerechten zoals yoghurt.

Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense