Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.4
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Miscellaneous Books   
 
                               
 
 
                               
 
Nieuw Licht Op Vitamine D, Boek
EAN: 9789076161105
Nieuw Licht Op Vitamine D, Boek
 copy link [3-87-09-76] 

Brand: Yours Healthcare


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!


Product information Nieuw Licht Op Vitamine D, Boek, Yours Healthcare

In Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten wordt uitgebreid ingegaan op alle facetten van vitamine D. Op de relatie met onder meer osteoporose, kanker en hart- en vaatziekten. Op de juiste dagdosis om het risicio op deze aandoeningen te verkleinen. Op de vermeende 'toxiciteit' van vitamine D. En op de manier waarop de farmaceutische industrie de aandacht probeert af te leiden van vitamine D, omdat het nu eenmaal aantrekkelijker is moderne ziekten te behandelen met medicijnen dan ze te voorkomen met voedingsstoffen. 

In dit boek sluit Schuitemaker zich volledig aan bij de nieuwe aanbeveling van een groep internationale experts met grote faam op het gebied van vitamine D. Net als hen adviseert Schuitemaker een dagdosis van 50 mcg ofwel 2000 IE vitamine D. Daarmee gaat hij aanmerkelijk verder dan het jongste advies van de Gezondheidsraad, dat dateert van september 2008.

 
Options
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense