Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Gezichtscrème   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Neals Yard Remed Mothers Balm, 120 gram
EAN: 098400016639
Neals Yard Remed Mothers Balm, 120 gram
 Kopieer link [3-94-86-79] 


Productinformatie Neals Yard Remed Mothers Balm, 120 gram, Neals Yard Remed


Neal's Yard Mothers balm

Mothers Balm van Neal’s Yard Remedies is een parfum-vrije hydraterende en voedende balsem die de huid elastisch houdt. Zo kan het striae helpen voorkomen, omdat de huid beter mee kan groeien als deze soepel wordt gehouden. De 100% biologisch geproduceerde ingrediënten van de Mothers Balm komen in een stijlvolle, grote, blauwe glazen pot.

Ingrediënten (INCI)
Cocos nucifera (Coconut) oil*, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil*+, Cera alba (Beeswax)*, Prunus amygdalus dulcis (Almond) oil*, Macadamia ternifolia (Macadamia) seed oil*+.

Gebruik
Neem een kleine hoeveelheid van de Mothers Balm en warm deze op tussen je handen door deze over elkaar te wrijven. Breng de balsem dan aan op de buik, borsten of op de plekken waar het nodig is (een theelepel moet genoeg zijn). Masseer de balsem zachtjes in de huid, zodat het goed kan absorberen. Bij het aanbrengen van de balsem op de borsten, vermijdt hierbij dan de tepels. Het kan voor en na de zwangerschap gebruikt worden, maar het meest effect bereik je als je begint met smeren zodra de baby en de buik beginnen te groeien.

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense