Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Mondverzorging Lipverzorging   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Najel Aleppo Lippenbalsem Cacao, 10 ml
EAN: 30139145
Najel Aleppo Lippenbalsem Cacao, 10 ml
 Kopieer link [3-94-86-10] 
Adviesprijs: €6,60
6,25

Voeg toe aan de winkelwagen 


Productinformatie Najel Aleppo Lippenbalsem Cacao, 10 ml, Najel


Najel Aleppo lippenbalsem cacao

Deze Najel Cacao lip balm, met biologische Sheaboter en plantaardige oliën, geeft de lippen een intense voeding. Ontdek de voordelen van voedende, verzachtende kokosolie, verzachtende biologische olijfolie en herstellende en beschermende biologische sheaboter, gecombineerd met de regenererende eigenschappen van biologische arganolie en de natuurlijke geur van cacao. Door de gecombineerde werking van deze kostbare ingrediënten worden je lippen geparfumeerd met een heerlijke zoete geur en worden ze het hele jaar door gevoed en beschermd: tegen de kou van een strenge winter en tegen de zon tijdens een mooie zomer. Door het kleine formaat is hij ideaal om altijd bij de hand te hebben! Breng royaal aan gedurende de dag voor maximale bescherming.

Ingrediënten
COCOS NUCIFERA (KOKOSNOOT) OLIE, OLEA EUROPAEA (OLIJF) FRUIT OLIE, OLEIC/LINOLENIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAAD WAS, GEHYDROGENEERDE OLIJFOLIE, (PATROON, PARTYLEOLIE, **) )*, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNELOLIE**, TOCOFEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALEEN.
*natuurlijke geur. **Ingrediënten uit de biologische landbouw.

Gebruik
Regelmatig op de lippen aanbrengen voor maximale bescherming. Als natuurlijke herstelbehandeling 's avonds een dikke laag balsem op de lippen en lipcontour aanbrengen en 's nachts laten inwerken.

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense