Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Moeder en kind Diversen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Medela Siliconen Moedermelkcollector, 1 stuks
EAN: 6973198430468
Medela Siliconen Moedermelkcollector, 1 stuks
 Kopieer link [3-94-88-52] 

Merk: Medela


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Medela Siliconen Moedermelkcollector, 1 stuks, Medela


Medela Siliconen Moedermelkcollector

Medela's Siliconen Moedermelkcollector is het perfecte hulpmiddel voor moeders die borstvoeding geven en hun moedermelk willen sparen. Hij vangt elke druppel van je kostbare moedermelk op die anders op je zoogkompres of kleding zou lekken. Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk: plaats de collector op je borst terwijl je borstvoeding geeft of kolft aan de andere kant. Voorzien van een deksel en stop, zodat je dubbel beschermd bent tegen morsen. De veilige zuignap zorgt ervoor dat de collector niet omvalt wanneer deze wordt neergezet. Ontspan en houd je handen vrij door simpelweg het veiligheidskoord om je nek te doen. Gemaakt van zachte 100% voedselveilige silicone en een zachte rand voor een comfortabelere ervaring. 100% BPA-vrij.
Een Siliconen Moedermelkcollector is niet ontworpen om actief melk uit de borst te verwijderen. Als je een kolvende moeder bent, raden we je aan om de collector te gebruiken in combinatie met een handkolf of elektrische borstkolf van Medela.

Samenstelling
Collector en stop: silicone
Deksel: polypropyleen
Koord: ABS

Gebruik
Zorg er tijdens gebruik voor dat het koord is vastgemaakt en rond de nek wordt gedragen om onbedoeld morsen te voorkomen. 
Knijp de collector in het midden samen. Plaats het schild stevig op de borst en tepelhof en met de tepel gecentreerd zodat een luchtdichte afsluiting wordt gevormd.
U kunt dan beginnen met borstvoeding geven of afkolven. 
Als de collector vol is of als u gestopt bent met afkolven/borstvoeding geven, houd dan de collector vast en knijp voorzichtig in het schild om het te verwijderen van uw borst. 
Plaats de stop alvorens neer te zetten om te voorkomen dat er moedermelk wordt gemorst. 
Plaats de collector dan op de tafel en druk er lichtjes op om vacuüm aan de onderzijde te creëren om omvallen te voorkomen.

Fabrikant/distributeur
Medela AG
Lättichstrasse 4b
6340 Baar
Switzerland

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense