Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Haarverzorging Shampoo   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Elvive Shampoo Full Fiber Fijn Haar, 250 ml
EAN: 3600523609635
Elvive Shampoo Full Fiber Fijn Haar, 250 ml
 Kopieer link [3-84-89-81] 

Merk: Loreal


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Elvive Shampoo Full Fiber Fijn Haar, 250 ml, Loreal


Elvive Shampoo full fiber fijn haar

De Elvive Full Fiber Shampoo is speciaal ontwikkeld voor haar dat dikte mist. Wanneer het haar dikte mist, lijkt het minder vol, mist het stevigheid en is het moeilijker in model te brengen. De Elvive Full Fiber Shampoo is niet de zoveelste volumeshampoo maar het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. De formule van de Full Fiber Shampoo is verrijkt met Filloxane, een verdikkende molecuul die in het haar doordringt en zich verspreidt binnen de vezel. De shampoo verdikt het haar onmiddellijk.

Het haar is diep gereinigd en de dikte van de haarvezel wordt wasbeurt na wasbeurt vergroot waardoor het haar er dikker en voller uitziet

Ingredienten
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Sodium lauryl sulfate, Hexylene glycol, Sodium chloride, Glycol distearate, Lactic acid, Alcohol denat., Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Aminopropyl triethoxysilane, Polyquaternium-30, Salicylic acid, Limonene, Linalool, Carbomer, Citric acid, Citronellol, Parfum/fragrance (F.I.L. 270011403/1)

Gebruik
Breng de shampoo aan op vochtig haar en verdeel deze gelijkmatig over het volledige haar. Masseer het zachtjes in het haar en in de hoofdhuid. Spoel het vervolgens goed uit.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

 
Opties
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense