Produktinformation Lima Tamari 50% Minder Zout Bio, 500 ml, LimaTamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft.
Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat de 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen va Ingredienten water, SOJABONEN*, zeezout 6,7%, alcohol*, zuurteregelaar: melkzuur, rijstazijn*, A. oryzae *van biologische teelt (NL-BIO-01) Voedingswaarde per 100 gram | | Energie | 340 kJ / 81 kcal | Vet | 0 g | waarvan verzadigde vetzuren | 0 g | waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 g | waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 g | Koolhydraten | 4.1 g | waarvan suikers | 0 g | Vezels | 0 g | Proteïnen | 7.5 g | Zout | 6.7 g | Gebruik Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes, pastabouillon, soep, wokgroenten, slasausjes, marinades, wokgerechten… op smaak te brengen. Tamari doet het uitstekend bij rijstazijn, look, gember en mosterd. Fabrikant Lima NV Groendreef 101 9880 Aalter België
|