Productinformatie Lima Shoyu Ginger Thai Bio, 250 ml, LimaDeze etnische sojasaus, op basis van gefermenteerde soja, heeft dezelfde voedzame kwaliteiten als shoyu, maar voegt daar bovendien nog een heel boeket nieuwe aroma's aan toe.
Deze etnische sojasaus, op basis van gefermenteerde soja, heeft dezelfde voedzame kwaliteiten als shoyu, maar voegt daar bovendien nog een heel boeket nieuwe aroma's aan toe. De Ginger Thai Soy Sauce is een traditionele sojasaus uit Japan, op smaak gebracht met verse gember, knoflook, stroop van gerst en rijst en mirin, een milde Japanse rijstwijn. Een Thaïse betovering met de geur van oosterse bloemen… Ingredienten Shoyu* 28,9% (water, SOJA*, TARWE*, zeezout, alcohol*, A. Oryzae), water, witte wijnazijn*, mirin rijstwijn*, rijst*, water, A. oryzae), zeezout, maiszetmeel*, gember*, kookpoeder* *van biologische teelt *biologisch NL-BIO-01 Voedingswaarde per 100 gram: Energie (kJ) | 658 kJ | Energie (kcal) | 155 kcal | Vet | 0 gram | > waarvan verzadigd | 0 gram | Koolhydraten | 36 gram | > waarvan suikers | 12 gram | Voedingsvezels | 0 gram | Eiwitten | 3,1 gram | Zout | 7,7 gram | Gebruik Deze kooksaus is heerlijk exotisch, en handig in de keuken of op tafel. Ze is heel lekker met gestoomde groenten, rijst- en graanschotels, dipsauzen, vinaigrettes, groentesappen, enz. De Ginger Thai Soy Sauce is een ideale saus voor oosterse wokgerechten. U kunt haar ook aan tafel gebruiken, of er saus en vinaigrettes met een originele toets van maken.
Fabrikant Lima NV Groendreef 101 9880 Aalter België
|