Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Wondverzorging Pleisters en tape   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Leukoplast Barriere Pleister Mix, 20 stuks
EAN: 4042809659818
Leukoplast Barriere Pleister Mix, 20 stuks
 Kopieer link [3-22-65-35] 


Productinformatie Leukoplast Barriere Pleister Mix, 20 stuks, Leukoplast


Leukoplast® barrier pleisters
Medisch hulpmiddel

Assorti verpakking, bevat:
4 x 38 x 38 mm
8 x 22 x 72 mm
9 x 38 x 63 mm

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten

- Waterdicht: een waterdichte pleister die een beschermende, vuilafstotende barrière vormt en tijdens het wassen kan worden gedragen. Het is ook doorlaatbaar voor waterdamp, waardoor de huid kan ademen en maceratie wordt voorkomen.
- Flexibel en aanpasbaar: deze ademende pleister is gemaakt van zacht, flexibel, latexvrij materiaal dat zich aanpast aan de contouren van het lichaam. Dit betekent dat u zich comfortabel voelt en normaal kunt bewegen.
- Plakt niet aan de wond: het wondkussen is absorberend en toch lichtklevend, wat betekent dat het niet aan de wond plakt.

Toepassing
Leukoplast barrier is een aanpasbaar verband voor kleine wonden, waaronder snijwonden, schaafwonden en prikplekken. Deze waterdichte, ademende pleister vormt een beschermende barrière tegen bacteriën en helpt infecties te voorkomen.

Gebruik
Breng aan over de wond.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
BSN Medical GmbH
Quickbornstrasse 24
20253 Hamburg
Duitsland

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense