Customer Service   
English
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Household Laundry detergent   
 
                               
 
 
                               
 
Hg Kunststof Beschermer 77, 1000 ml
EAN: 8711577000585
Hg Kunststof Beschermer 77, 1000 ml
 copy link [3-69-45-79] 


Product information Hg Kunststof Beschermer 77, 1000 ml, HG

HG kunststof vloeren beschermfilm met glans (glanscoating)is een unieke, eenvoudig aan te brengen, vloeibare, polymeer emulsie die na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm vormt

HG "kunststof vloeren beschermfilm met glans" is een unieke, eenvoudig aan te brengen, vloeibare polymeer emulsie die na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm vormt. Hierdoor worden kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Deze beschermfilm maskeert tevens al bestaande slijtageplekken en geeft ook een anti-slip effect.

Samenstelling
bevat o.a.:
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone,
Methylisothiazolinone

Gebruik
1) De ondergrond moet, ook bij nieuwe kunststof vloeren volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Eventuele oude was-, polish- en polymeerlagen verwijderen. Voor de eventueel noodzakelijke behandelingen: zie de HG kunststof vloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.
2) Gebruik voor een goede verdeling bij voorkeur een wasverdeler (zie het halsetiket aan de voorzijde van deze fles). Desgewenst kan ook een schone, niet-pluizende (thee) doek, gewikkeld om een trekker worden gebruikt.
3) Niet schudden voor gebruik en de vloeistof onverdund over de vloer gieten en vervolgens, zonder druk uit te oefenen op de wasverdeler of wisser, in één richting over de vloer verdelen.
4) Als het product opgedroogd is, na ongeveer 60 minuten, kan
eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag worden
aangebracht.
5) Ongeveer 1 à 2 uur na de laatste behandeling is de vloer
weer normaal beloopbaar en na 3 dagen volledig uitgehard.
Verbruik: ± 40 m² per liter per laag.

Onderhoud: Gebruik voor het reinigen van de met deze beschermfilm behandelde vloer HG "kunststof vloeren glansreiniger voedend" (HG product 78), zie ook de HG kunststof vloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.

Tip: Op plekken waar veel wordt gelopen, en de beschermfilm dus meer aan slijtage onderhevig is, kan desgewenst eenvoudig en snel laatselijk een nieuwe beschermfilm over de bestaande film aangebracht worden. De ondergrond in dergelijke gevallen vooraf eerst reinigen met HG "kunststof vloeren krachtreiniger" (HG product 79). Los hiervan 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water en mop of
dweil hiermee de te herstellen plekken.

Attentie: Niet gebruiken op clicksysteem vloeren. Niet gebruiken in ruimtes waar het vochtig kan zijn, zoals badkamers.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense