Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Haarverzorging Styling & Finish   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Junior Hairspray Ultra Reflex Shine, 250 ml
EAN: 5410091770815
Junior Hairspray Ultra Reflex Shine, 250 ml
 Kopieer link [3-28-40-04] 

Merk: Junior


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Junior Hairspray Ultra Reflex Shine, 250 ml, Junior


Taft Junior Hairspray Reflex Shine

Junior Reflex Shine geeft sterke fixatie en houdt het haar langdurig en perfect in model met een mooie glans. Beschermt tegen een droog haargevoel. De haarspray plakt niet, is gemakkelijk uit te borstelen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke glans.

Schwarzkopf als vertrouwd merk voor het hele gezin biedt haarverzorgings en styling oplossingen voor elk haartype, geslacht en leeftijd. 
Wij zorgen voor het haar van jou en je gezin, alleen met de ingrediënten die je haar echt nodig heeft. Junior Reflex Shine geeft sterke fixatie en houdt het haar langdurig en perfect in model met een mooie glans. Beschermt tegen een droog haargevoel. De haarspray plakt niet, is gemakkelijk uit te borstelen en zorgt voor een gezonde en natuurlijke glans.

- Geschikt voor alle haartypes
- Tot 48u sterke fixatie
- Plakt niet en is gemakkelijk uit te borstelen
- Met aangename geur
- De formule is vegan* en siliconen vrij
*Zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong

Ingredienten
Alcohol denat., Dimethyl Ether, Aqua (Water,  Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Parfum (Fragrance), Panthenol, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Sorbitol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Methyl Benzoate

Gebruik
Fixeren: op circa 30 cm afstand gelijkmatig over het haar sprayen.
Stylen: afzonderlijke lokken vanaf de haaraanzet sprayen en met vingers, kam of borstel in model brengen.

Droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing
Licht ontvlambaar, houder onder druk kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken, niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 graden. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. In kleine hoeveelheden sprayen. Niet in de ogen spuiten. Niet om in te nemen.

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense