"Accense was bij mij niet bekend, maar ik dacht ik probeer het. In de avond rond 20.45 uur mijn bestelling gedaan en de volgende dag werd het al bezorgd! Echt bizar snel, had dit niet verwacht. Daarbij waren de producten die ik besteld had ook veel goedkoper dan ergens anders. Ik zal de volgende keer zeker weer hier bestellen.\n\nSuperblij :)"
Stap 1: doe 400 g van je favoriete fijngesneden groente (of fruit) in de pickle pers.
Stap 2: Voeg 2 el genmai su, ume su of mirin toe.
Stap 3: Voeg 1 tl kruiden toe (optioneel).
Stap 4: kneed 6-8 g zout door de groente (2% van het groentegewicht).
Stap 5: heb een paar uur geduld. 1 uur voor een licht gefermenteerde smaak, een aantal dagen voor een écht gefermenteerde smaak. Met 4 uur zit je altijd goed. Proef tot je het lekker vindt!
Stap 6: Giet de pickle af en breng je pickle op smaak met bijvoorbeeld umeboshi, furikake of tahin.