Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Accessoires   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Himalaya Dental Cream Clove, 100 ml
EAN: 4751015926668
Himalaya Dental Cream Clove, 100 ml
 Kopieer link [3-22-70-92] 
Adviesprijs: €4,99
4,50

Voeg toe aan de winkelwagen 


Productinformatie Himalaya Dental Cream Clove, 100 ml, Himalaya


Himalaya Dental cream clove

Himalaya Herbals Dental Cream Clove is een Ayurvedische tandpasta met essentiële olie van kruidnagel. Voor een blijvend frisse adem. Doodt de bacteriën die voor een slechte adem zorgen. Verzorging voor gezonde tanden en tandvlees.
Een unieke, klinisch geteste samenstelling met kruidnagel om elke dag met een frisse adem te starten. De antibacteriële eigenschappen helpen de mond frisser, schoner en gezonder te houden.

Een uitzonderlijke formule die meer dan 5000 jaar traditionele kennis van Ayurveda en het vertrouwen van de moderne wetenschap samenbrengt.
Getest door tandartsen. Vrij van fluoride.

Ingredienten
Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Silicate, Phenoxyethanol, Silica, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, PVM/MA Copolymer, Caramel, Sodium Saccharin, Vanillyl Butyl Ether, Titanium Dioxide, CI 12490, CI 77492, CI 77266, Eugenol.

Gebruik
Tweemaal per dag tandenpoetsen met een zachte tandenborstel. Niet doorslikken. Spuug en spoel grondig na het poetsen. Kinderen van 6 jaar en jonger: gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt om onder toezicht te poetsen om de kans op inslikken tot een minimum te beperken.

Bewaaradvies
Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen onder de 6 jaar.

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense