Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Nagelverzorging   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Herome Travel Size Glas Vijl, 1 stuks
EAN: 8711661020505
Herome Travel Size Glas Vijl, 1 stuks
 Kopieer link [3-72-36-31] 

Merk: Herôme


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Herome Travel Size Glas Vijl, 1 stuks, Herôme

De Glass Nail File Travelsize heeft alle voordelen van de Glass Nail File, en daarbij een ideaal formaat om mee te nemen, zodat de nagels op ieder moment van de dag, waar dan ook, bijgevijld kunnen worden.

De Glass Nail File Travelsize heeft alle voordelen van de Glass Nail File, en daarbij een ideaal formaat om mee te nemen, zodat de nagels op ieder moment van de dag, waar dan ook, bijgevijld kunnen worden. Wekelijks onderhoud is de basis voor prachtige nagels met een regelmatige lengte en gelijkmatige vorm.

Ondanks goed onderhoud kan zich echter een haakje of scheurtje in de nagel voordoen, meestal op een moment of plaats waar geen vijl binnen handbereik is. Op een dergelijk moment zit er vaak niets anders op dan dit haakje af te scheuren, waardoor de nagel verder inscheurt en van een gelijkmatige vorm geen sprake meer is. Juist op dit soort momenten is de Glass Nail File Travelsize onmisbaar!

Dankzij het kleine formaat van 14 cm past de vijl in iedere handtas en zelfs in een make up tasje. De donkerblauwe fluwelen hoes beschermt de vijl tegen beschadigingen en geeft de vijl een luxe uitstraling. De fijne structuur van de nagelvijl zorgt ervoor dat zelfs de kleinste oneffenheden met precisie weggevijld kunnen worden.

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense