Kundenservice   
Deutsch
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Externe Pflege Handpflege   
 
                 
 Tiere 
             
 
 
                               
 
Herome Special Care Kloven Kuur, 75 ml
EAN: 8711661001559
Herome Special Care Kloven Kuur, 75 ml
 Link kopieren [3-69-28-97] 

Marke: Herôme


Vorrätig: Ja
Mo-Fr bestellt vor 21:00 Uhr, Sonntag bis 17.30 Uhr, Zustellung am nächsten Tag!
Listenpreis: €15,94
Anzahl der Rabattpunkte:Bonuspunkte Rabatt
12,95

In den Warenkorb 


Produktinformation Herome Special Care Kloven Kuur, 75 ml, Herôme

Herome Kloven Kuur op basis van Avocado-olie zorgt ervoor dat eenmaal ontstane kloven zacht worden en snel verdwijnen.

Herôme Kloven Kuur op basis van Avocado-olie zorgt ervoor dat eenmaal ontstane kloven zacht worden en snel verdwijnen. De kuur is uitermate heilzaam door de rijke samenstelling:

Avocado-olie: deze natuurlijke olie is rijk aan essentiële vetzuren en is de drager van, onder andere, de huidbeschermende vitaminen A, D en E. Aloë Vera: het kostbare gel-vocht uit het taaie blad van deze plant is van oudsher befaamd om de kalmerende en herstellende werking bij huidbeschadigingen en -irritaties. Collageen: helpt bij de vorming van nieuwe collageenvezels in het bindweefsel van de huid. Panthenol: een element uit de vitamine B-groep, werkt onmiddellijk kalmerend bij huidirritaties en kan preventief aangewend worden ter voorkoming van ouderdomsvlekken. Hydroprotectol: regelt de huishouding in de opperhuid en voorkomt voortijdig vochtverlies. Herstelt en beschermt de lipidelaag van de huid en daarmee het natuurlijke afweermechanisme. Samen zorgen deze natuurlijke en huidverwante ingrediënten voor een herstellende werking met diepte-effect.

Gebruik Herôme Kloven Kuur vooral 's avonds wanneer de werkzame ingrediënten het best tot hun recht kunnen komen. Breng het als een masker aan op de huid.

 
Produktgruppen

 Wenn Sie mehr Informationen über dieses Produkt haben möchten, klicken Sie bitte hier um Ihre Frage zu stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense