Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Handverzorging   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Herome Natural Nail Whitener Pink Glow, 10 ml
EAN: 8711661022202
Herome Natural Nail Whitener Pink Glow, 10 ml
 Kopieer link [3-71-71-18] 

Merk: Herôme


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Herome Natural Nail Whitener Pink Glow, 10 ml, Herôme

Herôme Natural Nail Whitener is een heldere lak die verkleuringen van de nagel camoufleert door een transparante laag op de nagel aan te brengen.

Handen zijn het visitekaartje van iedere vrouw. Mooi verzorgde handen vragen om mooi verzorgde nagels. Een vaak voorkomend nagelprobleem is het verkleuren van de nagel. Uitdroging van het nagelbed, rookaanslag en kleuraanslag afkomstig van fruitsappen zijn invloeden waardoor nagels verkleuren en er minder verzorgd uitzien. Herôme biedt voor dit probleem dé oplossing:

Herôme Natural Nail Whitener.
Herôme Natural Nail Whitener is een heldere lak die verkleuringen van de nagel camoufleert door een transparante laag op de nagel aan te brengen. De lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en bovendien worden de nagelranden witter. De lak geeft binnen 1 minuut resultaat en geeft de nagel tevens een mooie glossy glans.

De meeste French Manicures bestaan uit drie producten en dus uit drie stappen. De Natural Nail Whitener van Herôme kan gebruikt worden als een natuurlijke French Manicure in slechts 1 stap. Nagels worden lichter en witter van kleur en zien er schoon en verzorgt uit. De lak heeft een frisse, stralende glans en geeft direct zichtbaar resultaat.
Herôme Natural Nail Whitener is gemakkelijk in gebruik. Breng één of twee lagen lak aan om de verkleuring te camoufleren. De lak even laten drogen en na 1 minuut is het resultaat duidelijk te zien en heeft u heldere, stralende en verzorgde nagels!

Kortom, met Herôme Natural Nail Whitener creëert u natuurlijke en witte nagels!

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense