Kundenservice   
Deutsch
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Externe Pflege Handpflege   
 
                 
 Tiere 
             
 
 
                               
 
Herome Hydrating Nail Gel, 10 ml
EAN: 8711661006653
Herome Hydrating Nail Gel, 10 ml
 Link kopieren [3-66-49-47] 

Marke: Herôme


Vorrätig: Ja
Mo-Fr bestellt vor 21:00 Uhr, Sonntag bis 17.30 Uhr, Zustellung am nächsten Tag!
Listenpreis: €15,62
Anzahl der Rabattpunkte:Bonuspunkte Rabatt
12,75

In den Warenkorb 


Produktinformation Herome Hydrating Nail Gel, 10 ml, Herôme

Een goede conditie van de nagelplaat is dé basis voor mooie en gezonde nagels.

Een goede conditie van de nagelplaat is dé basis voor mooie en gezonde nagels. Het gebruik van lakken, removers en schoonmaakmiddelen tasten het vochtgehalte van de nagels aan wat resulteert in droge, broze nagels. Herôme introduceert daarom de Hydrating Nail Gel, een verfrissende moisturizer die een snelle, praktische en effectieve methode biedt om beschadigde nagels te verzorgen.

Een gezonde nagel heeft een vochtigheidsgraad van ongeveer 12 tot 14%. Bij nagels die inscheuren en waarvan de nagelplaten loslaten en splijten, ligt dit percentage beduidend lager. Herôme Hydrating Nail Gel bevat bestanddelen zoals o.a. Hyaluronic Acid, D-Panthenol en Allantoïne die de natuurlijke vochtigheidsgraad van de nagel weer op haar oorspronkelijke peil brengen.

Door de prettige textuur van de gel en de subtiele geur, is de Hydrating Nail Gel prettig in het gebruik en geeft een weldadig gevoel van verzorging. De gel is geschikt voor alle nageltypes en stimuleert de nagelgroei. De Hydrating Nail Gel voedt en verzorgt de nagel waardoor deze haar soepelheid en glans terug krijgt. Ook beschermt zij tegen uitdroging èn houdt de nagel in topconditie. De gel voelt bovendien heerlijk fris aan en kan zo vaak als gewenst aangebracht worden.

Kenmerken

- Voor droge en broze nagels
- Nagels snel glanzend en soepel
- Te gebruiken zo vaak je wilt

Gebruik
Breng de gel gelijkmatig aan op ongelakte nagels met het handige kwastje. De gel vervolgens drie minuten laten intrekken voor een direct voelbaar resultaat. Was vóór het aanbrengen van nagellak goed uw handen om resterende gel te verwijderen.

 
Produktgruppen

 Wenn Sie mehr Informationen über dieses Produkt haben möchten, klicken Sie bitte hier um Ihre Frage zu stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense