Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Wondverzorging Pleisters en tape   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Hansaplast Aqua Protect Antibacterieel Xxl, 5 stuks
EAN: 4005800273957
Hansaplast Aqua Protect Antibacterieel Xxl, 5 stuks
 Kopieer link [3-91-45-82] 

Merk: Hansaplast


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Hansaplast Aqua Protect Antibacterieel Xxl, 5 stuks, Hansaplast


Hansaplast Aqua protect antibacterieel XXL 
Medisch hulpmiddel

Steriele en waterdichte pleisters voor grotere en postoperatieve wonden

- Steriele en waterdichte pleisters voor grotere en postoperatieve wonden
- Grote en steriele pleisters
- 100% Waterdichte pleisters: ideaal om mee te zwemmen, douchen of baden
- Sterk absorberend, niet-klevend wondkussen
- Beschermt tegen vuil en bacteriën

Waarvoor wordt dit product gebruikt
Hansaplast Aqua Protect XL/XXL pleisters pleisters zijn steriele pleisters voor 100% waterdichte bescherming van grotere en post-operatieve wonden.

Samenstelling
0% Latex

Aanwijzingen voor het gebruik
1. Reinig
De wond reinigen en ontdoen van vuil en bacteriën is een eerste essentiële stap voor optimale wondgenezing. Om het risico op infecties te verminderen, de Hansaplast Wond Spray vanaf een afstand van ongeveer 10 cm op het hele wondgebied sprayen. Indien nodig herhalen, vervolgens de wond en het omringende gebied voorzichtig drogen met een steriel kompres. De spray kan ook worden gebruikt voor chronische wonden en postoperatieve wondzorg volgens de instructies van uw arts. De Hansaplast Wondspray helpt ook om korsten of stollingen te verwijderen.
Belangrijk: Een klein wondje stopt snel met bloeden. Als het blijft bloeden, breng dan meer gaasjes aan, houd druk op de wond en roep medische hulp in.

2. Bescherm
Vervolgens is het belangrijk om de wond te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vuil en bacteriën om een ongestoorde wondgenezing mogelijk te maken. Dek de wond af met de steriele Hansaplast pleister die het best bij uw behoeften past. Blijf de wond controleren en de pleister of het verband regelmatig verschonen tenzij de arts anders aanbeveelt. Misschien is dit artikel over pleisterkennis nuttig. Plak de steriele Hansaplast pleister zonder uitrekken of kreuken op de huid. Druk de pleister stevig aan. Zie ook de illustraties hieronder. Wanneer het om een post-operatieve wond gaat, is dit artikel over de genezing van een postoperatieve wond misschien nuttig.

3. Genees
Help de wond veilig, snel en met een lager risico op littekenvorming te genezen. Breng regelmatig Hansaplast Wondhelende Zalf aan totdat de wond volledig genezen is. Breng een tot twee keer per dag voorzichtig een dun laagje aan. Zorg ervoor dat de opening van de tube niet met de wond in contact komt. Regelmatig herhalen totdat de wond volledig genezen is. De Hansaplast Wondhelende Zalf kan worden gebruikt op kleine, oppervlakkige open wondjes in elke fase van het genezingsproces. Indien nodig de wond afdekken met een pleister, verband of kompres. Deze stap is optioneel wanneer het om een postoperatieve wond gaat en alleen wanneer de wond volledig is genezen.

Afgesloten, droog en schoon bewaren

Fabrikant
Beiersdorf NV
De Entree 99-197
1101 HE Amsterdam

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense