Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.3
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
External care Face cream   
 
                               
 
 
                               
 
Grahams Dagcreme, 125 ml
EAN: 9332996000476
Grahams Dagcreme, 125 ml
 copy link [3-90-51-41] 

Brand: Grahams Skincare


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!


Product information Grahams Dagcreme, 125 ml, Grahams Skincare

Grahams Dag Crème is een lichte en subtiele anti-aging crème met Shea Butter om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten

Grahams Dag Crème is een lichte en subtiele anti-aging crème met Shea Butter om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Het zoethout en zeewier extract zorgen voor het tegengaan van huidveroudering. 
 
Zeewier ("bladderwrack") wordt in toenemende mate gebruikt als krachtige antioxidant. Het bevat een hoge dosering vitamine C en beschermt de huid door de enorme hoeveelheid mineralen uit de zee zeer goed tegen veroudering. Onze crème bevat daardoor o.a. b-complex vitaminen, sodium, calcium, magnesium, kalium, jodium, ijzer, zink, koper, borium, nikkel en kobalt. Deze rijke combinatie van vitamines, mineralen en antioxidanten geven de crème een unieke anti-aging en helende werking. Het voedt en verzorgt de droge huid, verjongt en zorgt daarnaast nog eens voor een detox effect waardoor de textuur en elasticiteit verbeteren. 
 
Zoethout extract wordt traditioneel ingezet om de geïrriteerde huid te verzachten. Wij gebruiken zoethout met name voor de antioxidanten werking (o.a. glycosiden). Recent onderzoek laat een krachtige werking zien en geeft daarnaast goed de hydraterende kenmerken weer.

- Grahams Dagcrème is hypoallergeen, vrij van parabenen en zeer mild voor de huid.


Gebruik
Breng 's morgens met ronde bewegingen aan op de schone huid voor maximale opname door de huid.

 

 

 
Options
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

RabobankABN AMROINGSNS bankTriodos bank iDEALMastercardMaestroAmerican Express PayPalVisa KlarnapostNLthuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense