Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.4
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Supplements Miscellaneous   
 
                               
 
 
                               
 
Gewrichten en Voeding, Boek
EAN: 9789076161228
Gewrichten en Voeding, Boek
 copy link [3-82-82-81] 

Brand: Yours Healthcare


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!


Product information Gewrichten en Voeding, Boek, Yours Healthcare

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar dr. Linus Pauling. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHOmoleculair Magazine en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de

Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto). Andere boeken van zijn hand vindt u op www.gezondeboeken.nl.

Ochtendstijfheid en stramme gewrichten kondigen vroeg of laat bij menigeen een nieuwe fase in het leven aan. Ze komen vaak met het vorderen der jaren.

In dit nieuwe millennium vond een doorbraak in de wetenschap plaats met de ontdekking van de stille ontsteking en de betekenis hiervan voor vele chronische ziekten, óók gewrichtsziekten. De stille ontsteking, veroudering en een ontregeling van de stofwisseling gaan hand in hand.

Voeding en voedingssupplementen zijn de hulpmiddelen bij uitstek. Met mediterrane voeding, omega 3-visolie, vitamine D, glucosamine, astaxanthine en nog vele andere voedingsstoffen pakt u de oorzaak van gewrichtsklachten aan. Met als ‘extraatje’ die van de meeste andere chronische ziekten.

‘Er is nog weinig bekend over het effect van voeding op reuma’ is te lezen op de site van het Reumafonds. Niets is minder waar! Als je gewrichtsklachten maar niet uitsluitend ziet als iets lokaals. De conditie van het gehele lichaam telt.

In 2005 verscheen van de hand van dezelfde auteur Het Gouden Boekje voor de Gewrichten. Sinds de publicatie van dit boek is de wetenschappelijke kennis over voeding explosief gegroeid. Vandaar dat Gert Schuitemaker dit nieuwe boek heeft geschreven met de meest actuele inzichten over de betekenis van voeding en voedingssupplementen voor uw gewrichten.

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense