Login    Neuer Kunde?   
Accense for Personal Care
9.3
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Haushalt Pestizid   
 
                 
 Tiere 
             
 
 
                               
 
Hg X Fruitvliegjesval, 20 ml
EAN: 8711577212988
Hg X Fruitvliegjesval, 20 ml
 Link kopieren [3-90-43-25] 

Marke: HG


Vorrätig: Ja
Mo-Fr bestellt vor 21:00 Uhr, Sonntag bis 17.30 Uhr, Zustellung am nächsten Tag!
€5,95
5,50
Rabatt: 8%

In den Warenkorb 


Produktinformation Hg X Fruitvliegjesval, 20 ml, HG

HgX fruitvliegjesval.

HgX fruitvliegjesval.
Met name in de zomermaanden kunnen fruitvliegjes een ware plaag zijn. In deze periode van het jaar zijn etensresten of rijpend fruit zeer aanrekkelijk voor deze hinderlijke en zich zeer snel voortplantende beestjes. De HgX fruitvliegjesval biedt hiervoor een effectieve oplossing dankzij de decoratieve en doeltreffende peervormige val. Als de fruitvliegjes eenmaal in de vla zitten kunnen zij zich niet meer voortplanten.

Gebruik
Stap 1: Draai het bovenste gedeelte van de val los.
Stap 2: Haal vervolgens het trechtertje uit het onderste gedeelte en doseer circa 5 ml (tot aan het streepje) van de bijgeleverde val-vloeistof in de val en plaats het trechtertje terug met de tuit naar beneden.
Stap 3: Open het bovenste gedeelte van de val door het dekseltje met het blad iets omhoog te trekken, zonder deze geheel te verwijderen.
Stap 4: Draai nu het bovenste gedeelte weer vast aan het onderste gedeelte.
Stap:5 Plaats tot slot de val op een plek waar de fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal.
Stap 6: Ververs minimaal 1 keer per 2 weken de val-vloeistof. Gebruikte vloeistof kan gewoon door de gootsteen gespoeld worden.
Afhankelijk van de omstandigheden is een hoeveelheid van 5 ml vloeistof goed voor een duur van 2 weken. Niet morsen op zuurgevoelige en kalkhoudende ondergronden zoals marmer, belgische hardsteen, etc.

 
Produktgruppen

 Wenn Sie mehr Informationen über dieses Produkt haben möchten, klicken Sie bitte hier um Ihre Frage zu stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense