Customer Service   
English
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplements Miscellaneous   
 
                               
 
 
                               
 
Fit met Voedingssupplementen, Boek
EAN: 9789076161242
Fit met Voedingssupplementen, Boek
 copy link [3-82-69-08] 
List price: €30,80
Number of bonus points:Bonus discount €2
€30,80

Add to Cart 


Product information Fit met Voedingssupplementen, Boek, Yours Healthcare

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire wetenschap volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar dr. Linus Pauling. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHOmoleculair Magazine en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto). Voor andere boeken van zijn hand: www.gezondeboeken.nl.

Drs. Toine de Graaf is sinds 1989 als journalist gespecialiseerd in gezondheidszorg. Na dienstverbanden bij een tijdschrift en een dagblad, koos hij in 1996 voor een freelance bestaan. De Graaf is eindredacteur van Fit met Voeding en schrijft daarnaast voor diverse media, waaronder ORTHOmoleculair Magazine en het tijdschrift gezondNU.

e auteurs zijn groot voorstander van mediterrane voeding en het ‘oerdieet’. Omdat ons lichaam en onze genen gedurende miljoenen jaren aan deze voeding gewend zijn geraakt. De mens is ermee opgegroeid. Hoe anders is onze levensstijl nu. Hoe goed u ook eet en hoe verantwoord u ook leeft, de omstandigheden zijn sterk veranderd en ons lichaam en onze genen hebben dit niet bij kunnen benen. Daarom voedingssupplementen.

De doorsnee dokter heeft hier geen idee van. Zelden dat u met een gedegen voedingsadvies zijn spreekkamer verlaat. Hij schrijft liever medicijnen voor, zelfs als goede voeding en voedingssupplementen de oorzaak van de aandoening aanpakken, zeker bij het ouder worden. Al decennialang nemen medicijnen de plaats in van goede voeding. Toepassing van voedingssupplementen werd en wordt stelselmatig genegeerd.

De auteurs tonen aan dat de orthomoleculaire wetenschap een logisch uitvloeisel is van de grote ontdekkingen binnen de voedingswetenschap in de vorige eeuw. Het sluit volledig aan op het gedachtegoed van de grote ontdekkers van vitaminen. Deze tijdlijn met de orthomoleculaire wetenschap als ‘natuurlijk’ onderdeel kan zonder meer worden doorgetrokken naar de toekomst, met de afronding van het Humane Genoom Project als aanjager.

Het is voor uw gezondheid belangrijk deze achtergronden te kennen. Samen met de praktische kennis die dit boek u aanreikt, biedt het de mogelijkheid uw gezondheid weer in eigen hand te nemen.

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense