Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Huishoudelijk Wasmiddel   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Ecozone Koffiemachine Reiniger, 500 ml
EAN: 5060101530467
Ecozone Koffiemachine Reiniger, 500 ml
 Kopieer link [3-28-39-53] 

Merk: Ecozone


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Ecozone Koffiemachine Reiniger, 500 ml, Ecozone


Ecozone Koffiemachine reiniger

Ecozone maakt gebruik van een niet-giftige formule door alleen natuurlijke middelen te gebruiken. Daardoor is dit schoonmaakmiddel van krachtige plantenextracten geschikt voor alle soorten koffiezetapparaten. Het lost alle aangekoekte kalk en koffie op. De machine wordt perfect schoon.

- Door de natuurlijke basis laat het schoonmaakmiddel geen nasmaak achter, dus u kunt direct - weer genieten van een heerlijke kop koffie.
- Verpakking is goed voor 5x behandelen met 100 ml
- Werkt voor alle machines
- Geur en Smaakvrij
- Behoudt de prestaties en levensduur van de machine
- Verwijdert kalk en koffieresten

De niet-giftige formule werkt op alle soorten en merken koffiemachines. De ontkalker werkt door de kalk- en koffieresten in je machine en verwijdert deze zonder resten achter te laten. Laat 1 nacht  de Ecozone gewoon inwerken. Het reinigt effectief en laat geen 'schoonmaak'-smaak of -geur achter, zodat je honderd procent van je koffie kunt genieten.

Samenstelling
Aqua, citric acid, malic acid, Amines C12-14 (even numbered)- Alkyldimethyl, N-oxides.

Gebruik
Controleer altijd de handleiding van het apparaat en de richtlijnen van de fabrikant voordat u een apparaat ontkalkt. Controleer het flesje voor de juiste dosering en volg de ontkalkingsinstructies. Gebruik niet meer dan 100 ml van de oplossing om in één keer te ontkalken.

Leeg alle koffie/haal alle filters uit de machine.
Meet 100ml schoonmaakmiddel af in een maatbeker en giet het in het waterreservoir.
Vul de tank met schoon water.
Laat de machine één keer doorlopen met de oplossing, totdat de tank leeg is. Voor machines met grote schaal kunt u het een nacht laten staan voordat u stap 5 uitvoert.
Vul het waterreservoir opnieuw met schoon water en laat het doorlopen. Herhaal deze actie 3-4 keer om ervoor te zorgen dat de oplossing volledig door en uit de machine wordt gespoeld. Gebruik de machine niet voordat u stap 5 hebt voltooid.

Ecozone aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van dit product. Als uw machine meer dan twee jaar oud is en nog nooit is ontkalkt, raadpleeg dan de fabrikant voordat u dit product gebruikt. Oudere onderdelen en afdichtingen kunnen broos zijn geworden en gaan lekken nadat de kalk is verwijderd.

Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. 
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

Houd buiten bereik van kinderen.

Fabrikant/Distributeur
Eco-Groothandel
Isarweg 10
1043 AK Amsterdam

 

 

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense