Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Huishoudelijk Wasmiddel   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Hg Eco Glasreiniger, 500 ml
EAN: 8711577271916
Hg Eco Glasreiniger, 500 ml
 Kopieer link [3-22-83-18] 

Merk: HG


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Hg Eco Glasreiniger, 500 ml, HG

HG ECO glasreiniger

HG ECO glasreiniger

HG ECO glasreiniger verwijdert grondig en gemakkelijk vuil, vet en andere aanslag van alle soorten glas en spiegels. Het droogt snel en is absoluut streeploos. Een glanzend oppervlak is het resultaat! HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

Gebruik
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Het te reinigen oppervlak matig besproeien. Vervolgens uitwrijven met een droge, schone doek of keukenpapier en eventueel met een raamtrekker droogmaken. Bij zeer sterk vervuilde oppervlakken deze procedure desgewenst herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Fabrikant
HG International
Postbus 30078
1303 AB Almere
 

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense