Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Intiem en hygiene Stimulering   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Durex Natural Gel Extra Sensitive, 100 ml
EAN: 3059948002154
Durex Natural Gel Extra Sensitive, 100 ml
 Kopieer link [3-22-69-87] 

Merk: Durex


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Durex Natural Gel Extra Sensitive, 100 ml, Durex

DUREX Natural Gel Hydra+

DUREX Natural Gel Hydra+ - Medisch hulpmiddel

Veel vrouwen vinden dat het gebruik van glijmiddel hun seksuele ervaring in het algemeen versterkt. Ze ervaren op verschillende momenten in hun menstruatiecyclus een beetje droogte - het gebruik van glijmiddel is dus volkomen normaal. 

Durex Naturals H2O-glijmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en werd ontwikkeld om seks nog aangenamer te maken. 

De lichte formule op waterbasis bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen, is pH-vriendelijk en werkt zachtjes met je lichaam om intieme zones te bevochtigen voor een volledig natuurlijk gevoel van comfort. De gel kan met latexcondooms en seksspeeltjes van Durex gebruikt worden. Het is goed om op de hoogte te zijn, dus lees altijd de instructies.

Toepassing
Glijmiddel

Ingredienten
Aqua, glycerin, propanediol, xanthan gum, benzoic acid, sodium hyaluronate, potassium lactate, lactic acid, Bevat hyaluronzuur.

Gebruik
Een glijmiddel dat langdurige hydratatie biedt en gemaakt is met geurstoffen en kleurstoffen. Geschikt voor vaginale, anale of orale seks en om te gebruiken met condooms van natuurlijke rubberlatex en polyisopreen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt. Gebruik zoals beschreven.

Distributeur
RB Netherlands
Postbus 721
2130 AS  Hoofddorp

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense