Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Chi Wespenmix Bio, 20 ml
EAN: 8714243053328
Chi Wespenmix Bio, 20 ml
 Kopieer link [3-56-46-87] 

Merk: China Balsem


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Chi Wespenmix Bio, 20 ml, China Balsem

Chi Wespenmix bio

Leef jij in de zomer veel buiten? Dan is deze mix voor jou als zomerliefhebber een goede keuze. In de zomer komen wespen massaal tevoorschijn, óók zij zijn zomerliefhebbers. Traditioneel wordt in het wespenseizoen vaak een citroen met kruidnagels erin geprikt en buiten op tafel gezet. De mixolie is geïnspireerd op deze typische geur van de zoete, frisse citroen en de kruidige kruidnagel. Citroen en kruidnagel zijn in deze speciale mix gecombineerd met lemongrass, rozemarijn, pepermunt & rozengeranium.

Wanneer je kiest voor een paar druppels van deze mix op een geursteentje, combineer je tientallen citroenen met duizenden kruidnagels! De Wespenmix is dus een goedkoper en langer houdbaar alternatief voor het traditionele gebruik van citroen en kruidnagel. Doe een paar druppels op een Aromastone Wood, geurblokje of de Cozy Aromaburner en houd deze bij je in buurt voor een gevoel van het echte buitenleven. Vergeet deze mix daarom niet als je op vakantie gaat.

Over de Chi mix oliën:
De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige mix oliën ontwikkeld. Zo kun je met behulp van een aroma diffuser een ruimte snel van een lekkere geur voorzien en een fijne sfeer creëren. Ook helpen al onze mixen om de lucht te zuiveren. Voor ieder moment van de dag, voor ieder seizoen en voor iedere gewenste sfeer vind je bij Chi de juiste mix olie.

Waarom kies je voor Chi? 
Sinds 1979, 40 jaar kennis en ervaring met aromatherapie! 
100% pure kracht uit de natuur 
Meest recente oogst van de hoogste kwaliteit 
Eigen productontwikkeling 
Eerlijke samenwerking met boeren over de hele wereld  
Eerlijke prijzen voor alle producten 
Sponsoring van zorg- & natuurprojecten

Samenstelling
Cymbopogon citratus leaf oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Eugenia caryophyllus bud oil, Citrus limonum peel oil, Mentha piperita oil, Pelargonium graveolens flower oil. Bevat van nature: limoneen, linalool, citral, geraniol, eugenol, citronellol.

Gebruik
Verdampen
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.  

Op het geursteentje: Gebruik 6 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje (buiten) op tafel tijdens de maaltijd en neem mee op vakantie!

Op de huid
Deze mix olie is speciaal ontwikkeld voor de verdamping en daarom adviseren wij deze dus niet voor het gebruik in een huidolie of in een badolie.

Waarschuwing
Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: onmiddellijk een vergiftigingencentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): ontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën.

Fabrikant
Chi International B.V.
Koele Mei 42
4816 JD Breda

 

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense