Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Chi Helicryse Hydrolaat Eko, 150 ml
EAN: 8714243051195
Chi Helicryse Hydrolaat Eko, 150 ml
 Kopieer link [3-95-64-72] 

Merk: China Balsem


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Chi Helicryse Hydrolaat Eko, 150 ml, China Balsem


Chi Helicryse hydrolaat eko

 

Het hydrolaat van deze kruidige plant is regenererend, versterkend, helpt bij de afvoer en het herstel van blauwe plekken en littekens. Helicryse is een ‘must’ na beschadiging van of snijden in de huid, vooral in combinatie met de olie. Het is een eerste keus voor het stimuleren van het herstellende vermogen van de huid. 

Hydrolaten zijn zacht en prikken niet want ze zijn 100% zuiver en dus vrij van alcohol. Ook ideaal als mondwater (50:50 gemengd met water) om te spoelen na een tandartsbezoek. Helicryse staat ook wel bekend als de ‘Immortelle’: de onsterfelijke. De kleine bloemen van de helicryse behouden namelijk hun heldere gele kleur als ze gedroogd worden en zijn dan ook populair in droogboeketten. Een andere naam is kerrieplant, omdat de gehele plant sterk naar kerrie ruikt. Het hydrolaat ontstaat door de destillatie van het bloeiend kruid van de helicryse. De geur van het water is subtieler dan de olie: mediterraans, kruidig, honingachtig met iets van thee en kamille.

Ingredienten
Helicryse bio (Helichrysum italicum var. Serotoninum)

Gebruik
Gebruik het water puur op de huid, in bad, in een koelkompres bij huidproblemen of als oogkompres bij donkere kringen onder de ogen. Gebruik het helicryse hydrolaat wondjes en na het zetten van een tattoo of piercing: het desinfecteert en herstelt de huid.

Bewaaradvies
Hydrolaten zijn minder lang houdbaar dan essentiële oliën. Verse hydrolaten zijn zuiver en bacterievrij. Je kunt een hydrolaat het beste in de koelkast bewaren, of zo koel (en donker) mogelijk. Helicryse hydrolaat is 9 maanden houdbaar na opening.

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense