Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Moeder en kind Kraamtijd   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Chi Hazelnoot Olie Bio, 100 ml
EAN: 8714243001107
Chi Hazelnoot Olie Bio, 100 ml
 Kopieer link [3-10-68-00] 

Merk: CHI


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!

Dit artikel wordt regelmatig als speciale aanbieding getoond!
Stuur mij bericht bij deze speciale aanbieding.


Productinformatie Chi Hazelnoot Olie Bio, 100 ml, CHI


CHI Hazelnoot olie bio

Hazelnoot is een heerlijke notenolie, koudgeperst uit de ongeroosterde hazelnoten. De noten hebben een vetgehalte van 40%. Dat wil zeggen dat er ongeveer 2,5 kg noten nodig voor 1 liter olie.

Hazelnootolie laat een lichte notengeur achter op de huid die de meeste mensen heerlijk vinden! Deze olie lijkt in samenstelling op amandelolie, maar wordt beter opgenomen door de huid. Hazelnootolie is ook inwendig te gebruiken en overheerlijk als saladedressing. Lekker én gezond want hazelnootolie bevat vitamine A, B en E en de mineralen zink, magnesium en calcium. De vitamine E in deze olie beschermt de huid tegen vrije radicalen en UV stralen.  

Hazelnootolie is geschikt voor alle huidtypes en een ideale olie voor de oudere huid, dankzij de regenererende werking. Daarnaast versterkt en voedt hazelnoot de huid en werkt deze olie bevorderend op de huidelasticiteit. Gebruik hazelnootolie bijvoorbeeld bij cellulitis of bij (zwangerschaps-)striae.

- Versterkt en voedt de huid
- Bevat o.a. vitamine A, B en E 
- Een heerlijke én gezonde kookolie
- 100% natuurlijk en zuiver
- 100% biologisch

Ingredienten
HAZELNOOTolie (Corylus avellana)

Gebruik
Massage:
Voor een ontspannende massageolie meng je 100ml hazelnootolie met 10 – 15 druppels essentiële olie. De fijne notengeur past goed bij essentiële oliën uit wortels zoals gember en vetiver, maar is ook heerlijk met roos en sandelhout. 

Keuken:
Vette plantoliën zijn natuurlijk ook geschikt voor gebruik in de keuken! Hazelnootolie is zeer rijk aan voedingsstoffen en daarom een goed voedingsmiddel en een geurende toevoeging aan salades en beslag. Hazelnootolie is een heerlijke én gezonde keuze in de keuken maar mag niet verwarmd worden. De onverzadigde vetzuren dragen bij aan een verantwoord cholesterolgehalte.

Bewaaradvies
De houdbaarheid van koudgeperste hazelnoot olie is 8 maanden. Je kunt de olie daarom het best in de koelkast bewaren. Mensen met een notenallergie kunnen de olie eerst testen door een druppel op de binnenkant van de ellenboog in te masseren.

 

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense